reges online

negoip

Re: reges online

#46 Mesaj de negoip »

Buna ziua, oare va merge sa generati extrase pe REGES? eu dau pe generare si nu primesc mesaj inapoi cu raportul respectiv, nu primesc niciun mesaj

pomparaus

#47 Mesaj de pomparaus »

Trebuie sa te pozitionezi pe acel salariat si sa soliciti extras.

herganiec

#48 Mesaj de herganiec »

iar listarea registrului salariatilor se face cu toti(de la inceputul inceputului), nu poti selecta doar cei activi... :|
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

circac

#49 Mesaj de circac »

Buna!
In 16,09, am incarcat actele. Pana ieri imi aparea mesajul ca trebuie verificate de ITM. Azi am verificat si nu mai apare nimic, nici acces nu am pe minunatul reges. Oare ce am de facut? Multumesc :)

pomparaus

#50 Mesaj de pomparaus »

Normal ca nu ai acces pana nu primesti acces de la ITM : astepti raspunsul pe email, dupa ce verifica actele.

circac

#51 Mesaj de circac »

Multumesc, s-a rezolvat. A venit mailul :) Ma gandeam ca dureaza cam mult.

zahann

#52 Mesaj de zahann »

Buna ziua,cum pot sa sterg din saga ce am importat din reges online ,sa am fereastra de la salariati ca la inceput si sa fac toate operatiile( credentiale ,user,parola )si importul de contracte active si incetate.
Prima data am pleluat date care sunt gresite.Am corectat in reges si vreau sa aduc datele corecte,
Va multumesc.

popm85227

#53 Mesaj de popm85227 »

Nu cred ca e cazul sa le stergeti.
Intrati in reges ( din bowser) , setari/ utile/ exportati contract si contracte incetate in format xls.
Api nergeti in Saga la salariati si din partea de sus importati cele doua .
Se vor face actualizari pentru fiecare modificare facuta de dumneavoastra,conform datelor importate

Scrie răspuns