SUSPENDARI DIN REVISAL IN REGES

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
lupud244

SUSPENDARI DIN REVISAL IN REGES

#1 Mesaj de lupud244 »

Dragi colegi ,am o mare problema si nu stiu cum sa ma descurc.
M-am conectat la REGES,am facut tot ce trebuie la modificari contract.
Am generat un Extras salariat si contract si am avut marea surpriza neplacuta sa vad ca nu s-au preluat suspendarile din REVISAL,si am in REVISAL ,cate o pagina de suspendari la unii salariati
Am incercat sa le preiau cu sablonul creat de ei in xcl,si nu accepta data din perioada anterioara.Am suspendari din 2018,2019....
E posibil sa fi facut eu o greseala,ca nu am generat si trimis RVS,dupa suspendare,am facut si incetare suspendare si apoi am trimis.Nu stiu daca de aici e problema.
Mentionez ca nu am folosit REVISAL din SAGA,am folosit aplicatia ITM.Nu stiu daca are impotanta acest fapt.
Problema e ,cum rezolv situatia, sa apara si in REGES suspendarile din REVISAL
Mentionez ca in RAPORT REVISAL sunt ok,cu data inceput - data sfarsit - data incetare
Astept orice raspuns care ma poate ajuta.Multumesc

tobosv790

Re: SUSPENDARI DIN REVISAL IN REGES

#2 Mesaj de tobosv790 »

?

ganeam951

#3 Mesaj de ganeam951 »

Intrati in reges online, in dreapta sus , ajutor-suport tehnic si scrieti si transmiteti problema dvs. Atasati si poze concrete referitoare la subiect. Chiar daca nu primiti raspuns , urmariti in contul dvs reges daca s-a remediat problema. Ulterior ar fi bine sa reveniti sa ne spuneti cum s-a rezolvat, ca sa ii ajutati si pe altii.

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

@lupud244: E posibil sa fi facut eu o greseala,ca nu am generat si trimis RVS,dupa suspendare'
Daca nu ai operat suspendarea in revisal cu data inceput suspensare si data sfarsit suspendare, ce incetare de suspendare transmisa sa ai? E logic ca ai erori : fa corectie in reges cu datele corecte. La suport ITM scrii doar daca platforma reges are o inadvertenta cu ce ai operat tu in revisal si e preluat gresit, dar cand tu ai gresit ceva , corectezi. Am vazut ca ti-a sugerat altcineva sa scrii la suport, nu e cazul, ca e greseala ta.

lupud244

#5 Mesaj de lupud244 »

In revisal,eu am facut data inceput susp -data sfarsit susp. dar am facut si incetare suspendare,si apoi am salvat RVS si am trimis.Nu stiu daca aici ar putea fi problema,ca ar fi trebuit sa trimit la ITM de doua ori 1 cu inceput si sfarsit si 2 apoi sa fac incetare si iar RVS si iar trimis.
Problema e ca in REGES ,nu ma lasa sa vin cu date din 2015,2016....cand am eu suspendarile.
Cum adaug aceste suspendari in REGES? Am incercat cu sablon xls,dar nu vrea date din urma .
Multumesc,

pomparaus

#6 Mesaj de pomparaus »

Din contracte>cautare>selectezi contractul dorit, apoi din arborele cronologic (axa timpului) apesi "...."in dreptul inregistrarii dorite si alegi una dintre optiuni:
-corectie inregistrare din istoric
-adaugare modificare contract
-adaugare suspendare in istoric
-radiere inregistrare din istoric
Actiunile asupra istoricului trebuie facute in ordine cronologica, respectand succesiunea reala a evenimentelor.

lupud244

#7 Mesaj de lupud244 »

Multumesc mult pomparaus ,o sa incerc,sper sa functioneze

pomparaus

#8 Mesaj de pomparaus »

Functioneaza, altfel nu postam.

lupud244

#9 Mesaj de lupud244 »

Multumesc mult ,a functionat.Am rezolvat ctr.active,dar ce ma fac cu cele incetate ,care au avut suspendari ?
REGES ,nu a prelut multe suspendari de la contractele incetate.Ar trebui sa fie o solutie si ptr.acestea.
Multumesc mult ,ca am rezolvat o parte din ele,la cele active

pomparaus

#10 Mesaj de pomparaus »

Doar contractele active necesita modificari/actualizari, restul raman in revisal - care au fost corect transmise.

lupud244

#11 Mesaj de lupud244 »

Multumesc mult,datorita tie ,am rezolvat,mai repede

tobosv790

#12 Mesaj de tobosv790 »

pomparaus scrie: Joi Sep 18, 2025 11:04 am Din contracte>cautare>selectezi contractul dorit, apoi din arborele cronologic (axa timpului) apesi "...."in dreptul inregistrarii dorite si alegi una dintre optiuni:
-corectie inregistrare din istoric
-adaugare modificare contract
-adaugare suspendare in istoric
-radiere inregistrare din istoric
Actiunile asupra istoricului trebuie facute in ordine cronologica, respectand succesiunea reala a evenimentelor.
Ce e aia "axa timpului" si cum o fac sa apara?

pomparaus

#13 Mesaj de pomparaus »

Daca faci ce ti-am scris vei gasi axa timpului - care ti-am zis ca e arborele cronologic, adica toate inregistrarile aferente acelui contract de munca.

grecue996

#14 Mesaj de grecue996 »

axa timpului... epoca de piatra .. de broz.. fier... //
hai na, ne incurcam in stiinta..

pomparaus

#15 Mesaj de pomparaus »

@grecu996 : vezi sa nu te incurci tu in ne"stiinta" pt.ca se pare ca nu stii cu ce se mananca reges, dar vorbesti si tu, hai na...!

Scrie răspuns