Pentru CirstoiuA
Actualizeaza programul.
eroare depunere d700
Re: eroare depunere d700
Am depus declaratia 700 privind luarea in evidenta a obligatiilor salariale,pentru o firma infiintata in octombrie 2023 si cu salariati din 1 noiembrie 2023 si pe recipisa am urmatoare eroare:
E validari globale
eroare atribut: funct_ decl: atribut prezent dar vid nepermis.
Oare ce trebuie sa fac?
E validari globale
eroare atribut: funct_ decl: atribut prezent dar vid nepermis.
Oare ce trebuie sa fac?
Cred ca nu ati completat functia reprezentantului legal.
-
ionescum535
Re:la decl 700
Buna ziua !
Vreau sa fac o obtiune tva
Ar putea sa-mi spuna cineva de ce nu am activa in program decl 700
Vreau sa fac o obtiune tva
Ar putea sa-mi spuna cineva de ce nu am activa in program decl 700
-
panaitv468
Am depus D700 ca declaratie de mentiuni privind Sectiunea A, schimbarea sediului social si fiscal. Am efectuat modificarile din Sectiunea A, confirmandu-se validarea datelor introduse. Mentionez ca firma nu este paltitoare de TVA, CAEN 6220, fara salariati, cu Impozit pe profit incepand cu 01.01.2023. Insa D700 se genereaza automat din Saga ca tip de operatiune, Trecere la impozit profit. In Sectiunea C am bifat Modificarea sistemului anual, fiindca tot aveam in intentie acest lucru, insa scopul principal al Declaratiei de mentiuni e schimbarea sediului fiscal. Declaratia astfel intocmita, validata si cu atasarea fisierului xls. ce se solicita pentru Sectiunea A, semnata cu certificat digital, pleaca de la mine fara erori. La starea declaratiei ANAF imi spune ca are erori, "data inregistrarii cererii trebuie sa fie ianuarie". Eu am trecut 01.01.2026 la Sectiunea C, pct 1.4.1.
Va rog un sfat, o idee... Am facut-o si refacut-o de vreo 7 ori! Multumesc mult!!!
Va rog un sfat, o idee... Am facut-o si refacut-o de vreo 7 ori! Multumesc mult!!!
Cred ca se refera ca trebuie sa depui declaratia in ianuarie 2026 si nu acum(pt partea cu impozitul pe profit).
Am depus D700 pentru radiere PFA. La sectiunea "Felul declaratiei" am bifat "Declaratie de radiere" iar la sectiunea "Date privind starea contribuabilului" am completat doar punctul 2 (incetarea profesie liberala). Am anexat actul doveditor. Am validat formularul, l-am semnat si transmis la ANAF. Cand sa scot recipisa, eroare : Sectiunea VI- nu a fost gasit codul CAEN 8623.
O idee, un sfat?
Multumesc!
O idee, un sfat?
Multumesc!