Bună ziua.
Am activat licența prin linkul primit, dar legătura nu este stabilită
Primesc mesajul: Licenta nu este activă pentru .....
Mă invart în cerc.
Aveam o versiune mai veche care nu are rubrica WEB sa pot face setarile.
Cand încarc noua versiune îni apare mesajul ca nu am licențp activă.
Ce pot face?
Activare licenta Saga PS
Re: Activare licenta Saga PS
Apelați la asistența SAGA. Dar nu cu mesaje scrise așa pentru că nu se înțelege ce problemă aveți de fapt.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
cioceac408
Buna ziua,
Primesc mesajul acesta la D112 namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea
declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v7' ce este de facut ?
Primesc mesajul acesta la D112 namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea
declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v7' ce este de facut ?
-
cioceac408
EROARE D112
Buna ziua,
Am actualizat programul dar la D112 primesc eroarea
namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea
declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v7'
namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea
declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v7'
scrieti mail la Saga.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
gheorghei642
Incercati sa refaceti actualizarea.
Ați ales D212 la validare, nu D112.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.