Buna seara.Am un furnizor care are TVA la incasare si am uitat in luna iulie sa pun bifa la TVAI.Ulterior am mai avut facturi dar numai in septembrie si la acestea am pus bifa.Acum cand sa fac declaratia 300 si 394 mi-am dat seama ca acea factura nu apare in 394 la AI.Ma poate ajuta cineva cu o informatie cum sa fac ca sa fie corecte declaratiile .Am observat ca la D394 daca aleg la factura respectiva AI imi face corectura dar nu stiu la D300 unde ar trebuii sa apara.Mentionez ca factura respectiva este achitata.Nu stiu daca se pot face modificari in D406 ca nu am inchis luna si nu am generat-o inca.Mentionez ca tin contabilitatea numai de anul trecut si nu am mai avut aceasta problema.
Va multumesc!
TVA LA INCASARE FURNIZOR
Re: TVA LA INCASARE FURNIZOR
Nu pui tu nici-o bifa : NC e 4428 = 401 la inregistrarea facturii respectivului, iar cand o platesti 4428 devine deductibil 4426=4428. Despre ce AI vorbesti? Scoate bifele ca denaturezi furnizorii.
TVAI e doar daca tu firma esti cu TVA la incasare si programul stie ce, cand, cum pune bifa.
TVAI e doar daca tu firma esti cu TVA la incasare si programul stie ce, cand, cum pune bifa.