CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE
-
hodarnaua372
CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE
Buna ziua,
Daca s-a prelungit termenul pana la care angajatorii pot realiza trecerea la reges online, respectiv 31.12.2025, noi cei utilizam deja reges online mai suntem obligati sa introducem concediile medicale in cele 3 zile lucratoare de la data primirii sau acest lucru devine obligatoriu abia dupa 31.12.2025???
Multumesc
Daca s-a prelungit termenul pana la care angajatorii pot realiza trecerea la reges online, respectiv 31.12.2025, noi cei utilizam deja reges online mai suntem obligati sa introducem concediile medicale in cele 3 zile lucratoare de la data primirii sau acest lucru devine obligatoriu abia dupa 31.12.2025???
Multumesc
-
tobosv790
Re: CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE
"This is the question?"
-
hodarnaua372
- balazse246
O data ce ai intrat in joc, trebuie sa respecti regulile jocului.
-
hodarnaua372
Am inteles. Multumesc!
-
tobosv790
Adica? Se inregistreaza sau nu concediile medicale in REGES acum sau dupa 31.12.2025?balazse246 scrie: ↑Joi Oct 02, 2025 5:29 pm O data ce ai intrat in joc, trebuie sa respecti regulile jocului.
@BalazsE246 o dai "cotita"?
- balazse246
Da, trebuie sa inregistrezi, deoarece din cate am inteles eu doar inregistrarea in Reges s-a amant, nu si restul obligatiilor.
-
tobosv790
Păi înregistrarea în REGES nu se referă și înregistrarea concediilor medicale măi BalazsE?
-
gheorghei642
Ordonanta de urgenta nr.46/18.09.2025 - publicata in MO I Nr.863/19.09.2025, a stabilit - art.IV, ca termenele prevazute la art.11 alin.(1) si (2) si art.15 din HG Nr.295/2025 privind REGES-ONLINE se prelungesc pana la data de 31 decembrie 2025, termenele initiale fiind de 6 luni calculate de la data intrarii in vigoare - 31 martie 2025. Asadar, in momentul de fata, sunt, in baza datelor existente la 31 martie 2025:
(i) angajatori care nu au migrat in REGE-ONLINE care utilizeaza aplicatia REVISAL, in continuare, fiind disponibila pana la data de 31 decembrie 2025; acestia continua se aplice prevederile din Hotararea Guvernului nr.905/2014 privind registrul general de evidnta a salariatilor;
(ii) angajatori care au migrat in REGE-ONLINE care aplica forma electronica in sensul ca completeaza si transmit date, fara a avea caracter limitativ, pe platforma informatica pusa la dispozitie de Inspectia Muncii.
Cat priveste perioada de suspendare (data de inceput, cauzele de suspendare, data incetarii suspendarii), aceasta categoria de date se completeaza doar de angajatorii care au migrat in REGES-ONLINE.
(i) angajatori care nu au migrat in REGE-ONLINE care utilizeaza aplicatia REVISAL, in continuare, fiind disponibila pana la data de 31 decembrie 2025; acestia continua se aplice prevederile din Hotararea Guvernului nr.905/2014 privind registrul general de evidnta a salariatilor;
(ii) angajatori care au migrat in REGE-ONLINE care aplica forma electronica in sensul ca completeaza si transmit date, fara a avea caracter limitativ, pe platforma informatica pusa la dispozitie de Inspectia Muncii.
Cat priveste perioada de suspendare (data de inceput, cauzele de suspendare, data incetarii suspendarii), aceasta categoria de date se completeaza doar de angajatorii care au migrat in REGES-ONLINE.
esti pe on line.. respecti regula de acolo.
- balazse246
Pentru tobosv790
Eu asa am mentionat "din cate am inteles eu", asta nu insamna ca nu pot gresii.
Eu asa am mentionat "din cate am inteles eu", asta nu insamna ca nu pot gresii.
Sunt în REGES ONLINE am înregistrat concediu medical , contractul de muncă a fost suspendat dar cum îi calculez indemnizația? Ce rețin din indemnizatie? Fiind CIM suspendat mai retin CAS? Mulțumesc
pai CM il inregistrezi in Saga.. si face el ce trebuie.. daca completezi corect.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Mulțumesc.
Bună ziua, revin cu intrebarea legată de calculul concediului medical (cod 14) după ce a fost inregistrat in REGE ONLINE , cim-ul este suspendat deci nu se mai fac rețineri CAS CASS , în Saga la concedii medicale calculează ca înainte, nu știu cum să fac. Vă mulțumesc.