Preluare balanta
Re: Preluare balanta
da... ma gandeam si eu ca asta ar fi cea mai usoara solutie
multumesc pentru sfat 
-
craciune736
preiau o baza de date , si nu imi apar toate conturile ex > 6022?, 6024?
, 635?
, 635?
-
craciune736
unde si ce gresesc?
-
craciune736
am nevoie de ajutor
In planul de conturi, dreapta sus ai o sageata de unde poti sa executi "actualizare plan de conturi".
Unde anume, mai exact, nu vă apar? Ce înțelegeți prin "nu îmi apar toate conturile"?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua
Preiau o balanta foarte mare din luna august. Programul de la care preiau este contab SQL. Balanta analitica este numai in format pdf . In programul saga scriu manual la primele 2 coloane numai soldul initial D/C, si la coloanele D/C precedente (coloanele 3 si 4), sumele Sold initial + Total rulaj???
Va rog sa-mi confirmati daca asa trebuie realizat ca balanta este peste 30 de pagini
Este prima data cand preiau o balanta dintr-un alt program
Va multuesc tare mult
Preiau o balanta foarte mare din luna august. Programul de la care preiau este contab SQL. Balanta analitica este numai in format pdf . In programul saga scriu manual la primele 2 coloane numai soldul initial D/C, si la coloanele D/C precedente (coloanele 3 si 4), sumele Sold initial + Total rulaj???
Va rog sa-mi confirmati daca asa trebuie realizat ca balanta este peste 30 de pagini
Este prima data cand preiau o balanta dintr-un alt program
Va multuesc tare mult
- balazse246
Acum o sa fiu putin rau. Ce se intampla daca inregistrezi priemele 5 pozitii (nu pagini), si diferenta il treci pe 581, ca sa iti iasa validarea, iar dupa validare generezi o balanta din program sa vezi ce rezulta.
De altfel, poate te ajuta si cele mentionate in manualul de utilizare:
https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-12-preluare-date-contabile.html
De altfel, poate te ajuta si cele mentionate in manualul de utilizare:
https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-12-preluare-date-contabile.html
Da asa am procedat la urma. Am validat si am generat balanta ca sa stiu exact unde si ce am gresit. Asa se vede un pic mai binele clasele. Dar totusi sunt ceva diferente. Soldurile finale sunt corecte. Soldul initial se schimba fata de balante de la care preiua
- balazse246
Deci, daca vrei sa introduci datele la 31.08.2025, atunci la "initial" vei introduce soldul initial de la 01.01.2025, iar la "precedent" vei introduce sold initial + total rualeje (care reprezinta total sume).
multumesc mult. am reusit