Eroare semnare D112

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
iuread913

Eroare semnare D112

#1 Mesaj de iuread913 »

Buna ziua, am aceasta eroare la semnarea Declaratiei 112 (atasat poza). Ma poate ajuta cineva, va rog?
Mentionez ca nu am facut alte schimbari fata de luna trecuta cand nu am avut aceste probleme, inafara de a actualiza Saga C in speranta ca problema va disparea.
Am verificat semnatura electronica si e totul ok cu ea, o folosesc pe e-Factura si nu sunt probleme.
De asemenea, am observat ca in momentul in care generez acum D112 din Saga, nu imi mai aparea cel pop-up de securitate care ma intreba daca vreau sa acord incredere fisierului pdf doar de data aceasta sau intotdeauna.
Multumesc!

petroil

Re: Eroare semnare D112

#2 Mesaj de petroil »

Bună ziua! Ați rezolvat? Am și eu aceeași problema!

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Nu ati atasat nici o poza.
Verificati ca fisierele pdf sunt asociate la Adobe Acrobat Reader.

Cumva ati optat pentru versiunea free a programului Adobe Acroba, dupa care ati renuntat?
Daca da, atunci dezinstalati Adobe Acrobat, sa ramana doar Adobe Acrobat Reader.

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Probabil datorita noilor actualizari windwosul va tot cere acordul de rulare a programului saga in conditii "elevate" (pentru ca si saga face trimitere la adobe si are nevoie de acele conditii).
Incercati asta - creeati pe desktop un fisier text UAC_low.txt apoi copiati tot textul din caseta de mai jos, apoi salvati, apoi redenumiti UAC_low.txt in UAC_low.cmd si apoi deschideti cu dublu-clik.
Va apare acelasi mesaj pop-up de securitate si dati yes. Daca totul e ok nu va mai apare acel pop-up din nou data viitoare cand rulati programul saga.
UAC_low.cmd :

Cod: Selectaţi tot

@echo off&setlocal&net session >nul 2>&1 || (powershell -Command "Start-Process '%~f0' -Verb RunAs"&exit /b)
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v ConsentPromptBehaviorAdmin /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v PromptOnSecureDesktop /t REG_DWORD /d 0 /f
Legat de D112 incercati sa generati din Saga doar XML si apoi cu DUKIntegrator sa-l validati si sa generati de'acolo pdf-ul.

Scrie răspuns