Fereastra albastra

Chestiuni specifice programului SAGA PS
murrayc

Fereastra albastra

#1 Mesaj de murrayc »

Buna dimineata
Ieri am avut probleme la inchiderea ferestrei saga ps, dupa nenumarate tentative, am restartat calculatorul.
In dimineata asta e doar o fereastra albastra mare si una mica in interiorul ei, , fara nici un meniu , fara posibilitatea de a accesa sau a restaura ceva. Despre inchiderea ferestrei nici nu a putut fi vorba, din nou. Am sfarsit prin a dezinstala complet programul si a-l instala din nou, dar nimic nu s-a schimbat. Ce pot face pentru a face programul functional ? Am tot aceeasi fereastra albastra, fara absolut nimic in ea, si nu se inchide orice as face.

balazse246

Re: Fereastra albastra

#2 Mesaj de balazse246 »

Doar din curiozitate. Ce inseamna pentru tine "dezinstalare" ca nu exista acest tip de optiune.
Incearca ca folderul "SAGA C.3.0" sa o redenumesti in "SAGA C.3.0_vechi", dupa care sa instalezi din nou programul si vezi daca ii functional.
Daca ii functional atunci adaugi firma si restaurezi ultima salvare de baza de date care se afla in folderul "SAGA C.3.0_vechi" -> folderul "salv_bd" -> cod firma in care a fost firma in cauza.

Cumva ai setat ca folderul ""SAGA C.3.0" sa fie conectat la un cloud (google drive/one drive)?

Scrie răspuns