concedii medicale in continuare

fodore

concedii medicale in continuare

#1 Mesaj de fodore »

Buna ziua, am doua concedii medicale in continuare unu cod 14 si unu cod 08 pana la 31.10.2025 dar pentru continuare de la 01.11.2025 nu o sa primeasca concediul medical numai in data de 03.11.2025, eu trebuie sa operez incetare suspendare in reges online azi 31.10.2025 cu data de 01.11.2025 si cand primesc concediul pe luna noiembrie sa inregistrez in reges continuarea suspendarii .?

tomac

Re: concedii medicale in continuare

#2 Mesaj de tomac »

Se va înregistra perioadă se suspendare pentru fiecare CM.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

moldovanv416

#3 Mesaj de moldovanv416 »

Se inregistreaza la un CM suspendare si incetare suspendare, la urmatorul CM tot asac . Daca nu operati si suspendarea si incetarea suspendarii nu o sa apara ok extrasul salariatului.

borhaa

#4 Mesaj de borhaa »

In momentul in care vrei sa faci o suspendare trebuie sa selectezi numele persoanei si sa completezi datele concediului medical. Daca nu operezi si incetarea suspendarii, la urmatorul concediu medical pe care doresti sa il inregistrezi, nu vei mai gasi salariatul respectiv, deoarece el figureaza ca si suspendat, nu mai ai ce sa suspenzi. Daca ai uitat sa faci acest lucru, mai intai operezi incetarea suspendarii si pe urma o noua suspendare cu noul certificat medical. Aici Reges ne ajuta in acest sens sa nu existe greseli in extrasele salariatilor.

Scrie răspuns