salariat cu salar conform ore lucrate

bogdane

salariat cu salar conform ore lucrate

#1 Mesaj de bogdane »

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Am doi salariati cu CIM timp partial care primesc salariul in functie de orele lucrate. Daca au lucrat primesc, daca nu, nu primesc .
Intrebarea mea este: de ce programul calculeaza CAS , CASS si CAM pentru ei pentru lunile in care nu au nici un venit?
Si o alta problema ar fi ca in declaratia 112 apar aceste sume diferente de CAS,CASS dar cand validez declaratia, aceste sume imi apar la erori că nu ar fi datorate. Si daca fac actualizare angajator, aceste sume sunt sterse din declaraie si atunci este valida declaratia. insa ea nu corespunde cu datele din contabilitate.
Va multumesc!

herganiec

Re: salariat cu salar conform ore lucrate

#2 Mesaj de herganiec »

la fiecare angajat cu CIM part-time bifeaza Baza contributii egal cu salariul, la Detalii.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

bogdane

#3 Mesaj de bogdane »

Buna dimineata,

Multumesc pentru raspuns.
Am uitat sa mentionex ca cei doi nu au contracte de munca in alte parti.
Ma intereseaza de ce se calculeaza CAS si CASS in lunile in care nu au nici la mine nici un venit?
Si , pentru lunile in care se calculeaza CAS si CASS pentru ca au venituri, cand fac declaratia 112 la validare imi apare eroare " suma calculata conform regulii este (0) ? .

Multumesc!

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Asta cu dacă nu au lucrat nu primesc este extrem de discutabil. Nu au lucrat pentru că...? Li s-a suspendat contractul? Sau de ce anume nu au lucrat?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns