semnatura electronica
-
cristeae817
semnatura electronica
Buna ziua, un administrator dupa ce i-am depus la anaf documentele pentru inregistrare si spv, a pierdut stick.
A cumparat din nou, dar la inregistrare primesc mesaj - acest cnp este deja asociat unui cont activat sau in curs de activare cu dreptul cerut pentru solicitantul cu cui....
Va rog daca stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a inregistra din nou alta semnatura.
Multumesc
A cumparat din nou, dar la inregistrare primesc mesaj - acest cnp este deja asociat unui cont activat sau in curs de activare cu dreptul cerut pentru solicitantul cu cui....
Va rog daca stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a inregistra din nou alta semnatura.
Multumesc
-
gheorghei642
Re: semnatura electronica
Incercati doar reinnoire!
Buna ziua.Spunet-mi va rog daca a mai intimpina cineva asa ceva. Am depus documentele ptr.reinoire certificat dicital de pe 15 feb. expira pe 1 mart. si nu m-a rezolvat nici acum. Imi spun ca in aceasta perioada au volum mare de lucru.Sa am rabdare.Eu am sa platesc contributiile si decl.112 o sa depun cind o sa am semnatura.DIGISIGN e in cauza.
De ce e DIGISIGN in cauza, nu trebuie sa redepui 150 ?! si vezi ca pe portalul ANAF asa cum ti-a zis @gheorghei642 exista instructiuni de obtinere 150 " când aţi primit un token nou (în caz de pierdere, reînnoire, deteriorare)"
Obtine documentul de confirmare de la digisign online si apoi solicita 150 Anaf.
Obtine documentul de confirmare de la digisign online si apoi solicita 150 Anaf.
-
ferenta192
Verificati si in SPAM.Poate a intrat acolo corespondenta de la ei cu link-ul de instalare a noului certificat digital!Doar o parere...cretum scrie: ↑Sâm Mar 16, 2024 1:31 pm Buna ziua.Spunet-mi va rog daca a mai intimpina cineva asa ceva. Am depus documentele ptr.reinoire certificat dicital de pe 15 feb. expira pe 1 mart. si nu m-a rezolvat nici acum. Imi spun ca in aceasta perioada au volum mare de lucru.Sa am rabdare.Eu am sa platesc contributiile si decl.112 o sa depun cind o sa am semnatura.DIGISIGN e in cauza.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Bună ziua. In curând îmi expiră valabilitatea certificatului digital. Am făcut tot ce trebuie pt prelungire, inclusiv plata. Îmi cere sa fac identificarea video, dar problema mea este că eu am buletin de identitate. Parteneri certsign nu sunt în localitatea mea, iar ca să merg in altă localitate nu am cum pt ca nu mă pot deplasa . Ce alta soluție există? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Nu se intelege ce doriti defapt. Cum problema este ca aveti buletin? Aveti sau nu aveti? Sau care este problema cu identificarea video. Daca nu va puteti deplasa la un sediu certsign identificarea video e singura solutie.
Problemă este că primul pas la identificare este prezentare carte de identitate sau pașaport. Eu am buletin de identitate din ăla de tip vechi.
- balazse246
"Buletin de identitate" este acel act de identitate veche sub format de "carnetel", si sincer sa fiu, nu prea cred ca mai are asa ceva cineva.
In mod normal trebuie sa ai act de identitate de tip "carte de identitate".
Totusi cand a fost emis acel document?
In mod normal trebuie sa ai act de identitate de tip "carte de identitate".
Totusi cand a fost emis acel document?
Decembrie 1989. Și da , este un document valabil.
- balazse246
Atunci ramane sa discuti cu cei de la Certsign si vezi care ar fi procedura in acest caz.
De altfel, eu asa stiam ca doar dupa cei 55 de ani se emit documente cu valabilitate nelimitata, si nu m-am gandit ca ai 91 de ani (55+36), multa sanatate.
De altfel, eu asa stiam ca doar dupa cei 55 de ani se emit documente cu valabilitate nelimitata, si nu m-am gandit ca ai 91 de ani (55+36), multa sanatate.
sau vă faceți alt CI. nou.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”