Buna ziua.
Cum fac ca sa apara pe fluturas absent in cazul unui salariat? Am introdus in State salariati permanenti / Pontaj / Nelucrat - 2 zile. Dar pe fluturas nu vad.
Ce gresesc?
Pontaj - absent
- balazse246
Re: Pontaj - absent
Faptul ca in potaj treci o informatie, aceasta nu modifica statul de plata.
Orice, ceea ce are legatura cu statul de plata, il introduci la "concedii".
Orice, ceea ce are legatura cu statul de plata, il introduci la "concedii".
Cred ca la DETALII (in ecranul de jos) cand apasati detalii, aveti tot in colt ABSENTE; treceti acolo 8 ore.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Asa e cum spuneti. Acolo se introduc.
Dar acum imi da mesaj ca nu pot introduce absente pentru salariatii angajati cu salariul minim si cu sume fara contributii.
Pai daca el a absentat de la serviciu, eu ce sa fac?
Dar acum imi da mesaj ca nu pot introduce absente pentru salariatii angajati cu salariul minim si cu sume fara contributii.
Pai daca el a absentat de la serviciu, eu ce sa fac?
- balazse246
Cum adica "sume fara contributii"?
Sumele fara contributii sunt acei bani care se dau angajatului ca sa i se scada impozitul pe venitul din salarii.
Nu faceti nimic, lasati SAGA C sa va corecteze Statul, adica sa nu se mai bucure angajatul de un impozit mai mic pentru ca nu a venit la serviciu.
Nu faceti nimic, lasati SAGA C sa va corecteze Statul, adica sa nu se mai bucure angajatul de un impozit mai mic pentru ca nu a venit la serviciu.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, cu introducerea sumelor de abonament sportiv - limita de 100 de eura anual?
Luna noiembrie am depasit aceasta suma
Multumesc
Ma puteti ajuta, va rog, cu introducerea sumelor de abonament sportiv - limita de 100 de eura anual?
Luna noiembrie am depasit aceasta suma
Multumesc