Mutare Saga C - client pe un calculator nou.
-
dobrena550
Mutare Saga C - client pe un calculator nou.
Am transferat Saga c de pe calculatorul vechi pe un altul nou. Desi am urmat corect toti pasii , am anulat licenta pentru vechiul calculator , am reinstalat saga c pe noul pc, dar apare in permanenta 'baza de date nu este actualizata''. Precizez ca este vorba de saga c client. Unde ma gresit ?
Re: Mutare Saga C - client pe un calculator nou.
Dacă merge programul.. nu contează... mesajul.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Cum nu coneaza mesajul ?
Daca saga este client si dupa ce ati actualizat la ultima versiune apare acel mesaj, inseamna ca o baza din saga server nu este actualizata. Deci si serverul sau serverele la care se conecteaza trebuie actualizate si ele la ultima versiune (inclusiv bazele lor de date).
mai dă rateuri Saga.. apare și în alte cazuri "baza de date nu este actualizata".. dar se poate continua ..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Cel mai sigur si OK este sa reinstalezi aplicatia si sa o reconectezi la server pentru a evita orice eroare. Creezi societatea/ preluare date contabile>validare/ intretinere baza de date si apoi comutare client>server>client daca sunt mai multe societati le va prelua si pe acelea