glumele tale despre utilizatori si aluziile ca SAGA este de neinlocuit nu sunt deloc sanatoase pentru Sagasoft ...
noutati versiuni
Re: noutati versiuni
Oameni buni eu cred ca este bine sa ne oprim!
Nu stapanim un domeniu care maine este la ani lumina de ceea ce este astazi.
Tehnologia folosita de SAGA este invechita. Dar aceasta tehnologie invechita a tinut preturile pe loc. Ne-a oferit o unealta la pret ridicol de mic. Aceasta tehnologie veche nu ne-a pus sa platim licente.
SmartBill, FGO, Oblio, Odoo (mai nou) folosesc tehnologii de ultima generatie. Pentru aceasta tehnologie se platesc licente. CIne credeti ca plateste acele licente? Utilizatorii! si nu programatorii. Tot ceea ce a folosit pana acum SAGA a fost gratis ca tehnologie (sau extrem de ieftina) dar cu care a reusit sa aiba ditamai piata de profil si sa ajute si contabilii incepatori sa aleaga drumul drept. Daca nu evolueaza, va ajunge ca Elodia: nu va mai sti nimeni de ea.
Nu poate face un pontaj interactiv (un exemplu tampit dar chiar poate fi real) pentru ca tehnologia nu o mai ajuta.
Telefonul smart a detronat telefonul mobil.
SAGA vrea sa evolueze! Sa stam aproape ca ne va fi bine.
SAGA se indreaptă către viitor: poate nu va mai fi prima, dar va rămâne cea mai bună!
Nu stapanim un domeniu care maine este la ani lumina de ceea ce este astazi.
Tehnologia folosita de SAGA este invechita. Dar aceasta tehnologie invechita a tinut preturile pe loc. Ne-a oferit o unealta la pret ridicol de mic. Aceasta tehnologie veche nu ne-a pus sa platim licente.
SmartBill, FGO, Oblio, Odoo (mai nou) folosesc tehnologii de ultima generatie. Pentru aceasta tehnologie se platesc licente. CIne credeti ca plateste acele licente? Utilizatorii! si nu programatorii. Tot ceea ce a folosit pana acum SAGA a fost gratis ca tehnologie (sau extrem de ieftina) dar cu care a reusit sa aiba ditamai piata de profil si sa ajute si contabilii incepatori sa aleaga drumul drept. Daca nu evolueaza, va ajunge ca Elodia: nu va mai sti nimeni de ea.
Nu poate face un pontaj interactiv (un exemplu tampit dar chiar poate fi real) pentru ca tehnologia nu o mai ajuta.
Telefonul smart a detronat telefonul mobil.
SAGA vrea sa evolueze! Sa stam aproape ca ne va fi bine.
SAGA se indreaptă către viitor: poate nu va mai fi prima, dar va rămâne cea mai bună!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
moldoveanua69
Buna ziua,
Aveam o functionalitate in Saga desktop, care in web nu mai functioneaza:
- in intrari sau iesiri puteam cauta un produs cu lupa pe articole si imi arata toate documentele care contineau produsul.
In web, nu cauta decat in doc pe care ma aflu.
Se poate face ceva?
Imi era de mare ajutor.
Multumesc,
Aveam o functionalitate in Saga desktop, care in web nu mai functioneaza:
- in intrari sau iesiri puteam cauta un produs cu lupa pe articole si imi arata toate documentele care contineau produsul.
In web, nu cauta decat in doc pe care ma aflu.
Se poate face ceva?
Imi era de mare ajutor.
Multumesc,
- balazse246
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga, poate pot rezolva.
Sa ne zici si noua de noutati.
Sa ne zici si noua de noutati.
Exista,lupa cu + pe mijloc.
- balazse246
Pentru buigaa298
Discutam despre SAGA WEB.
Discutam despre SAGA WEB.
Pt. moldoveanua69 aveti in partea de jos "cautare avansata" ce doriti dvs., cum a spus si buigaa298, lupa cu plus.

Si da.. de preferat sa intrebati in categoria Saga WEB tot ce tine de sagaweb.
Si a mai intrebat cineva daca poate sa caute cu operatori logici. Nu exista. Se cauta textul exact introdus inclusiv caracterele de operanzi * % ? _ + - AND OR samd. Se considera text de cautare "ad litteram"

Si a mai intrebat cineva daca poate sa caute cu operatori logici. Nu exista. Se cauta textul exact introdus inclusiv caracterele de operanzi * % ? _ + - AND OR samd. Se considera text de cautare "ad litteram"
Ultima oară modificat Mar Feb 17, 2026 4:59 pm de către ciucam544, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Se pare ca m-am icurcat rau, imi cer scuze.
M-am uitat doar la partea de antet, dar nu si la nivel de articol.
M-am uitat doar la partea de antet, dar nu si la nivel de articol.
-
moldoveanua69
Am gasit-o! Multumesc!ciucam544 scrie: ↑Lun Feb 16, 2026 10:49 pm Pt. moldoveanua69 aveti in partea de jos "cautare avansata" ce doriti dvs., cum a spus si buigaa298, lupa cu plus.