REGES ONLINE

Scrie răspuns
tudosien

Re: REGES ONLINE

#166 Mesaj de tudosien »

Am "comis-o" si eu cu o modificare de durata CIM pe perioada determinata in sensul ca am uitat sa o transmit pe 30.11.2025(prelungea cu 1 luna CIM pana la 31.12.2025). Am operat astazi transformarea durata CIM din determinata in nedeterminata incepand de maine, 09.12.2025 si cand am dat sa vad extrasul de contract am vazut ca lipseste modificarea anterioara. Cum ar trebui sa procedez? Modificare sau corectie? Si cum?

tudosien

#167 Mesaj de tudosien »

Am rezolvat cu .."axa timpului". Se pare ca facusem inregistrarea(exista in 01.12.2025) dar nu modificasem data de final contract. Am dat pe click "..." si am facut corectia si am raspuns cu DA la intrebarea cu propagarea corectiei si la modificarile ulterioare.

aurel211252

#168 Mesaj de aurel211252 »

Buna.Am tot citit pe forum,toate aspectele despre Reges Online...Nu am gasit nici o mentiune , despre cum poate un imputernicit(la cererea Admin.)sa modifice salarul a unui angajat...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

pomparaus

#169 Mesaj de pomparaus »

Ce mentiune sa gasesti?!!
Trebuie sa ai act aditional semnat de catre administrator (daca intra in atributiile tale il intocmesti in baza cererii si i-l dai sa il semneze - nu doar sa iti ceara - cu actul semnat si in baza imputernicirii ca operator in reges, operezi in reges.

stroescud

#170 Mesaj de stroescud »

pomparaus scrie: Mie Dec 10, 2025 11:17 am Ce mentiune sa gasesti?!!
Trebuie sa ai act aditional semnat de catre administrator (daca intra in atributiile tale il intocmesti in baza cererii si i-l dai sa il semneze - nu doar sa iti ceara - cu actul semnat si in baza imputernicirii ca operator in reges, operezi in reges.
@Pomparaus, zici corect!
Modificarile la CIM se fac doar in baza unui "Act Aditional", intocmit pe hartie, semnat de ambele parti si dupa aceea operat in REGES la "modificari" nu la "corectii"
Cand vine ITM-ul in control iti cere doasrul angajatului, unde trebuie sa ai acel act aditional pe care l-ai operat in REGES.

aurel211252

#171 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc pentru raspunsuri-stroescud si pomparaus...Mai am o dilema si nu vreau sa gresesc(chiar daca unii ma vor critica).Actul aditional il fac din Saga.Semnat de ambele parti.Il salvez pe desktop si de acolo il import in Reges (parca am vazut posibilitatea de a importa)...Totusi cum este bine...

herganiec

#172 Mesaj de herganiec »

nu imporți nimic. Îl faci, îî dai nr de inregistrare data și îl ții la dosarul persoanei. Pe reges alegi act adițional iar acolo completezi nr si data lui (in dreptunghiul alb)
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

aurel211252

#173 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc herganiec...

aurel211252

#174 Mesaj de aurel211252 »

herganiec ,am facut angajarea persoanei cu CIM,insa nu gasesc CIM, pentru ca Admin.sa-l puna in dosar .Am tot cautat(asa este la inceput cu acest Reges) unde este CIM sau act aditional.Eram hotarat sa il fac din Saga...

pomparaus

#175 Mesaj de pomparaus »

Cand ai putut sa generezi contracte de munca sau sau acte aditionale din revisal/reges? Se presupune ca deja ai contractul tiparit si semnat de ambele parti, apoi il incarci in platforma reges. Scoate-l din saga!

aurel211252

#176 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc pomparaus...Ai dreptate,eu acum am intocmit un CIM din Saga PS .Apoi l-am "facut manual", direct in Reges(sincer a fost o performanta intocmirea lui,la cate date se solicita acolo).Sunt incepator in Reges:cum" il incarc in platforma reges"...L-am facut din Saga si l-am trimis pe email Admin.-medic stomatolog(el se afla intr-o alta localitate)...Din cele mentionate de tine,am inteles ca s-ar putea,CIM-ul din Saga incarca in Reges...

herganiec

#177 Mesaj de herganiec »

Când introduci CIM in Saga il faci doar ca sa il listezi, semnezi si stampilezi si pui la dosarul de personal. Atât.
Apoi intri in REGES online, și introduci CIM pt ITM cu tot ce cer acolo. Nu poti lista CIM de acolo. Fiecare cu treaba lui.
Nu mai e nevoie să transveri nimic apoi pe REGES online.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

aurel211252

#178 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc herganiec...Acum sunt lamurit...E prima data cand am realizat o angajare ,pe Reges O. si este part-time...
Ultima oară modificat Sâm Dec 13, 2025 9:19 am de către aurel211252, modificat de 2 ori în total.

stroescud

#179 Mesaj de stroescud »

aurel211252 scrie: Vin Dec 12, 2025 8:34 pm Multumesc herganiec...Acum sunt lamurit...E prima data cand am realizat o angajare ,pe Reges O. si este party-time...
:) :) :) .....este part-time! timp de lucru partial,
nu este la distractie "party"!

tudosee565

#180 Mesaj de tudosee565 »

pomparaus scrie: Mar Sep 02, 2025 4:54 pm "A fost respinsă cererea de acordare drept de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei CAT A.... S.R.L. având CUI/CIF/CNP yyyyyyyyyy! Observații: Validarea ONRC/ANAF indisponibilă sau fără rezultat."Ce e asta?

Inseamna ca : tu Tobos pe CNP-ul tau esti verificat la ONRC si e normal sa nu te gaseasca : dar, daca incarci un raport/salariat Tobos si imputernicirea data si semnata de angajator, esti verificat in baza ITM si iti da accept.
Buna ziua! Este firma noua, cer acces sa pot sa inchei contracte, nu am Raport salariat. Ce pot sa fac in aceste conditii?

Scrie răspuns