Buna ziua,
Stie cineva pt schimbarea denumirii firmei si actualizarea caen unde pot plati taxa si de unde stiu cat am de platit?
ONRC
Re: ONRC
1. Trebuie sa va faceti cont (gratuit) la Registrul COmertului (sa detineti o semnatura electronica)
2. Dupa ce intrati in cont aveti posibilitatea sa alegeti ce anume doriti sa depuneti si abia atunci veti vedea cat va costa.
3. Trebuie sa faceti rezervare (gratuit) din contul de la Registrul COmertului.
4. Actualizarea (daca aveti sute de coduri CAEN vechi este bine sa le revedeti pentru ca trebuie sa "selectati" unde anume se desfasoara acele activitati: la terti, la sediu, etc
2. Dupa ce intrati in cont aveti posibilitatea sa alegeti ce anume doriti sa depuneti si abia atunci veti vedea cat va costa.
3. Trebuie sa faceti rezervare (gratuit) din contul de la Registrul COmertului.
4. Actualizarea (daca aveti sute de coduri CAEN vechi este bine sa le revedeti pentru ca trebuie sa "selectati" unde anume se desfasoara acele activitati: la terti, la sediu, etc
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: ONRC
am trimis pe email la ONRC si am spus pt ce imi trebuia si mi-au facut ei nota de calcul :
sume virate MO -NOTIFICARE DEPUNERE ACT(1000 caractere)=69 LEI
sume virate MO-ALTE ACTE/ACT ADITIONAL/PUBLIC.-PARTEA IV( 17952 caractere)=1242 lei
si zic ei sa platesc intr un cont de TREZO
sume virate MO -NOTIFICARE DEPUNERE ACT(1000 caractere)=69 LEI
sume virate MO-ALTE ACTE/ACT ADITIONAL/PUBLIC.-PARTEA IV( 17952 caractere)=1242 lei
si zic ei sa platesc intr un cont de TREZO