am nevoie de un pic de ajutor. Am un cabinet stomatologic la care dr. si a facut cont in reges pe CNP, si cand intru pt a cere acces trebuie incarcate documentele necesare, dar nu le pot incarca(nu e prea mare dimensiunea, pur si simplu nu le incarca)..a patit cineva?
nu pot sa trec mai departe....
REGES PENTRU CABINET MEDICAL
- balazse246
Re: REGES PENTRU CABINET MEDICAL
Vezi ce tip de format trebuie sa aiba fisierul care doresti sa il incarci.
-
aurel211252
Eu am un cabinet stomatologic ca si firma.Pentru a avea acces in Reges O., am creat cont in Reges, cu semnatura digitala a mea+ cu CNP-ul.Actele solicitate de cei de la ITM:imputernicire notariala,D-na doctor m-a imputernicit),certificat de inregistrare a cabinetului,certificat de inregistrare fiscala de la ANAF si copia C.I. acelui imputernicit.Toate documentele trebuie semnate digital .Am folosit aplicatia PDF24 Toolbox,unde am creat toate actele ca PDF (semnarea actelor le-am facut cu Adobe R.) si tot cu aplicatia respectiva le-am unit intr-un singur PDF.Daca acel PDF depaseste ,parca 10 mb,tot aplicatia respectiva are acolo posibilitatea de a comprima acel PDF.Nu stiu daca am fost explicit,sper sa fie de folos pricopd874...Un amanunt important:crearea contului cu semnatura digitala,semnarea documentelor pe fiecare fila si apoi transmiterea in Reges O., se face cu Token-ul in PC sau laptop...Am uitat sa mentionez ca d-na doctor a incercat folosirea ROeID,dar nu s-a putut !...
Ultima oară modificat Mie Ian 07, 2026 1:33 pm de către aurel211252, modificat 1 dată în total.
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
pricopd874
Multumesc !