Despre Saga Web
Despre Saga Web
La multi ani cu sanatate ! va rog sa imi spuneti daca trecerea la Saga Web este obligatorie. La ora aceasta eu am doua licente active Saga C si Sga PS. Pot ramane in continuare cu aceste licente Saga Desktop , sa primesc in continuare actualizari si sa lucrez tot in acest mod Desktop?
Re: Despre Saga Web
Raspunsul afirmativ ''da'' la ce se refera ? la faptul ca este optional saga web ?
-
mantogp710
Da, puteti ramane in continuare cu acele licente Saga Desktop si sa primiti in continuare actualizari si sa lucrati tot in acest mod...
Va multumesc mult pentru raspuns ! o zi minunata!
La multi ani! daca raman in saga desktop, pana in martie cand prelungesc licenta in web3, pot in acest interval de timp sa import date (diverse, import date)?
Ca si până acum.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
ploesteanul829
Buna seara! In prezent folosesc Saga C versiunea Desktop. Luna aceasta imi expira licenta, as vrea sa achizitionez varianta Saga Web 3 pentru ca atatea societati am in momentul de fata. Intrebarea mea este, daca peste 3 luni voi mai avea nevoie de 2 licente web cum voi putea proceda? Multumesc!
Pai e acelasi lucru. Deja aveti Saga C Pachet Web 3. Asa s-au transformat gratuit toate licentele pana acum cand sa cumulat contabilitatea cu stocurile.ploesteanul829 scrie: ↑Vin Ian 02, 2026 6:14 pmBuna seara! In prezent folosesc Saga C versiunea Desktop. Luna aceasta imi expira licenta, as vrea sa achizitionez varianta Saga Web 3...