buna ziua,
mi-a expirat licenta Saga PS și când am intrat acum pentru reînnoire am văzut că prețul cel mai mic ar fi 600 de lei. Acesta e cu adevărat noul preț sau nu știu eu unde pot găsi varianta corectă? Ultima dată am plătit 250 de lei.
În plus, văd că nu mai permite folosirea fără autentificare.
Mulțumesc
Pret Saga PS - atat de mare?
Re: Pret Saga PS - atat de mare?
așa este. 600 dacă nu ai actualizat licența înainte de expirare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
stroer1948
Anul viitor, daca faci plata inainte de expirare, vei avea o reducere de 10%. Adica pretul va fi 540 lei.
Nu s-au modificat prea mult preturie, doar ca nu se mai poate cumpara separat versiunea de conta sau versiunea de stocuri.
Nu s-au modificat prea mult preturie, doar ca nu se mai poate cumpara separat versiunea de conta sau versiunea de stocuri.
Pentru o firma care nu are activitate si doar depune decl 100 trimestrial si SAFT la trimestru si are doar comisioane bancare, mi se pare cam mare pretul.
- balazse246
Din pacate asta este politica firmei.
Poate ar fi optim sa cauti pe cineva are licenta si face lucrurile lunar, sau sa soliciti de la cineva acces la saga web pentru o firma.
Poate ar fi optim sa cauti pe cineva are licenta si face lucrurile lunar, sau sa soliciti de la cineva acces la saga web pentru o firma.