Am făcut o plată și nu se vede în contul meu

stoicescua816

Am făcut o plată și nu se vede în contul meu

#1 Mesaj de stoicescua816 »

Bună ziua am plătit din contul meu pentru încă un an 500 lei dar mi a venit o factură proforma pentru prelungire 540 lei vă rog să îmi spuneți dacă trebuie să plătesc diferența sau automat se prelungește abonamentul pe încă un an mulțumesc . Dacă puteți să vedem care este situația plății și ce am de făcut pentru a se prelungi abonamentul , Multumesc

milanovicic

Re: Am făcut o plată și nu se vede în contul meu

#2 Mesaj de milanovicic »

a aparut o noua coloana, inclusiv la cumpararea de motorina pe bon fiscal, pentru alimentarea masinii. Este vorba de coloana GESTIUNE. Ce trebuie sa scriu acolo ? Exista vreo lista cu gestiuni, din care sa aleg ? Nu am scris nimic si nu mi se valideaza operatiunea. Rog pe cine stie, sa ma ajute.

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Pentru stoicescua816
Contacteaza echipa Saga (prin chat sau e-mail), pe forum regasesti utilizatorii programului.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru milanovicic
Cel mai probabil pana acum ai avut doar partea de contabilitate, iar acum deja ai programul complet.
Ai doua optiuni, lucrezi pe "nedefinit" sau dezactivezi partea de stocuri pentru firma in cauza.
Adica, mergi la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> si pui bifa la "dezactiveaza ecranele de stocuri pentru aceasta firma".

milanovicic

#5 Mesaj de milanovicic »

Multumesc, asa am facut.

Scrie răspuns