Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat
Re: Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat
Nu, nu trebuie. Și-mi asum acest răspuns.
Pentru că este contrar spiritului legii.
De altfel, din informațiile minime ce au ajuns la mine, se pare că va exista o clarificare oficială în acest sens, clarificare în sensul interpretării așa cum spun eu.
Pentru că este contrar spiritului legii.
De altfel, din informațiile minime ce au ajuns la mine, se pare că va exista o clarificare oficială în acest sens, clarificare în sensul interpretării așa cum spun eu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am aceasta situatie la o firma in judetul Caras-Severin si ne-a obligat sa obtinem cod fiscal inca din 2010!!! Si asa platim si acum impozitul pe salarii si il declaram pe CIF Punctul de Lucru!!!
-
tobosv790
Deci, se depune 060 prin e-guvernare? Anexez ceva în vreo eventuală arhivă.zip?
Buna ziua. Dar daca selectez tip "mobil" pentru un salariat in Reges, mai este nevoie de obtinerea acestui cui pt punct de lucru? Punctul de lucru e doar pentru depozitare/magazie, insa salariatul isi desfasoara activitatea la terti
Asa este NasaleanM, nu trebuie alt cod fiscal daca firma are punctul de lucru si sediul social in aceeasi UAT (Primarie)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
constantinescub242
Buna ziua!
Daca nu am codul caen actualizat la rev3 cum completez in d060?
Multumesc.
Daca nu am codul caen actualizat la rev3 cum completez in d060?
Multumesc.
Buna ziua,
Referitor la Inregistrare fiscala punct de lucru
Mentionez ca, puctul de lucru cu 1 salariat este deschis in acelasi sector in care am si sediul social.
In luna septembrie 2025 am depus D700 ( pentru punct de lucru cu mai putin de 5 salariati).
Va rog mult un raspun:
Este necesar sa obtin CUI pentru punct de lucru?
Este nevoie sa depun si D060 ?
Va multumesc anticipat
Referitor la Inregistrare fiscala punct de lucru
Mentionez ca, puctul de lucru cu 1 salariat este deschis in acelasi sector in care am si sediul social.
In luna septembrie 2025 am depus D700 ( pentru punct de lucru cu mai putin de 5 salariati).
Va rog mult un raspun:
Este necesar sa obtin CUI pentru punct de lucru?
Este nevoie sa depun si D060 ?
Va multumesc anticipat
-
gheorghei642
Acum, in lipsa unor precizari din partea ANAF, pe aceasta speta, se depune D060, electronic. Se ataseaza arhiva zip. in continutul atasat la d700.
Daca punctul de lucru este situat in aceeasi localitate cu sediul social al firmei, II, etc. nu aveti obligatia de a solicita organului fiscal inregistrarea fiscala a punctului de lucru.
Daca punctul de lucru este situat in aceeasi localitate cu sediul social al firmei, II, etc. nu aveti obligatia de a solicita organului fiscal inregistrarea fiscala a punctului de lucru.
Multumesc frumos pentru raspun,
Da, punctul de lucru este situat in aceeasi localitate cu sediul social al firmei si are 1 salariat, dece este necesar sa trimit D060? Nu ramane valabia D700?
Da, punctul de lucru este situat in aceeasi localitate cu sediul social al firmei si are 1 salariat, dece este necesar sa trimit D060? Nu ramane valabia D700?
Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, cu informatii despre completarea in Reges a punctului de lucru? Cum trec ca angajatii sunt la punctul de lucru si nu la sediul social?
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
Dupa depunerea declarartiei 060 pe e-guvernare , ce facem mai departe ? Cum intram in posesia CIF-ului pt punctul de lucru ? Trebuie sa mergem la ANAF sa depunem si la ghiseu ceva acte pt ridicarea cif-ului ?
Da, se ridica de la ghiseu CIF-ul. Teoretic, mergeti cu recipisa D060 si o imputernicire de la firma.
-
simonescum
Se trimit in SPV cif-urile pentru punctele de lucru... nu se ridica de la ghiseu...am primit eu astazi....chiar si certificat de tva am primit in SPV
Interesant...Eu am facut in noiembrie pentru o firma si am fost la ghiseu sa ridic
ma bucur ca trimit in SPV
-
ionescui187
Chiar trebuie extreas din revisal? in anii trecuti, pentru CUI pe punct de lucru cu peste 5 angajati ne-au cerut o declaratie pe proprie raspundere ca la punctul de lucru respectiv isi desfasoara activitatea mai mult de 5 angajati...