Probleme Saga Web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
manolescum

Probleme Saga Web

#1 Mesaj de manolescum »

Buna ziua, am migrat o firma in Saga Web si atunci cand intocmesc NIR-urile (import e-facturi din SPV), desi trec corect preturile de vanzare, atunci cand le preiau din spv si se inregistreaza automat in Operatii-Intrari, lipsesc preturile de vanzare la unele produse (unele produse au pret de vanzare, iar altele nu, desi le-am completat corect). A mai intampinat cineva aceasta problema? Am facut aceasta operatiune din 2 locatii diferite si persista problema, deci nu cred ca este din cauza conexiunii la internet.

paturcai

Re: Probleme Saga Web

#2 Mesaj de paturcai »

Buna ziua,
La momentul preluarii TOATE pozitiile aferente in facturile din SPV sunt vizibile si importabile.
Depinde de dumneavoastra ce faceti INAINTE de importul facturilor. Daca faceti vreo modificare la acea modificare nu se mai poate renunta, decat daca renuntati sa preluati documentul respectiv.
Daca renuntati (si ar fi bine), reveniti (iesiti din preluare SPV) si reintrati; factura pe care nu ati preluat-o va fi acolo.
Atentie foarte mare la preluari.
Nu este o eroare de program ci o eroare umana.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

tomac

Re: Probleme Saga Web

#3 Mesaj de tomac »

@manolescum - nu ar trebui să apară problema. Salvare bază și trimitere la SAGA indicând cât mai detaliat problema.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns