EROARE DEPUNE 060
EROARE DEPUNE 060
Am depus mai multe declaratii 060 pentru solicitare cod fiscal punct de lucru cu un salariat situat in alta localitate decat sediul social. La una din societati am eroare la depunere, cu mesajul eroare regula R40.2 : Bifele de imputernicit (0) si cea de reprezentant legal (1) se exclud reciproc. Eu am bifa doar la reprezentant legal, asa am avut la toate declaratiile, dar doar la aceasta am eroare. Am verificat, am redepus si primesc acelasi mesaj. Nu stiu cum sa mai procedez. A mai avut cineva aceasta eroare ?
-
gheorghei642
Re: EROARE DEPUNE 060
Alege o singură variantă:
Bifează doar "Reprezentant legal" (1): Dacă ești administratorul firmei care deține sediul secundar.
Bifează doar "Împuternicit" (0): Dacă ești o altă persoană (contabil, avocat) care are o împuternicire înregistrată la organul fiscal.
Verifică datele de identificare: Asigură-te că Numele/Prenumele și CNP-ul introduse corespund strict cu bifa aleasă.
Generare din nou: După ce debifezi una dintre căsuțe, apasă butonul "Validare" din PDF-ul inteligent ANAF pentru a regenera fișierul XML fără erori
Bifează doar "Reprezentant legal" (1): Dacă ești administratorul firmei care deține sediul secundar.
Bifează doar "Împuternicit" (0): Dacă ești o altă persoană (contabil, avocat) care are o împuternicire înregistrată la organul fiscal.
Verifică datele de identificare: Asigură-te că Numele/Prenumele și CNP-ul introduse corespund strict cu bifa aleasă.
Generare din nou: După ce debifezi una dintre căsuțe, apasă butonul "Validare" din PDF-ul inteligent ANAF pentru a regenera fișierul XML fără erori
Am o singura bifa pusa la reprezentant legal si datele sunt completate corect. De aceea nu-mi explic de unde apare eroarea. Am verificat si in xml-ul atasat pdf-ului si apare la imputernicit zero si la reprezentant legal 1. Nu mai am solutii.
-
tudosiee701
Ai rezolvat problema cu eroarea "Bifele de imputernicit (0) si cea de reprezentant legal (1) se exclud reciproc" pentru ca si la mine apare aceeasi problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Multumesc1
Multumesc1
Am transmis 060 si anexele prin formularul de contact din SPV explicand ce mesaj de eroare am primit la depunerea pe e-guvernare si a doua zi am primit cui pt.punctul de lucru.
-
vladescum137
La d060 primesc in mod repetat erorile :
regula R31a:nr.act,data act,denR,cifR, judetR, localitate, str, nr.(am trecut reprezentantul legal cu nume,cnp, adresa completa si cod postal, email si telefon,
regula R32: nr act obligatoriu(este trecut nr comodat)
regula R 33:data act oligatorie(este trecuta)
Am depus D060 de cateva ori si primesc aceleasi erori
Am decarcat ultima varianta din 09.07
NU stiu ce sa mai fac..
regula R31a:nr.act,data act,denR,cifR, judetR, localitate, str, nr.(am trecut reprezentantul legal cu nume,cnp, adresa completa si cod postal, email si telefon,
regula R32: nr act obligatoriu(este trecut nr comodat)
regula R 33:data act oligatorie(este trecuta)
Am depus D060 de cateva ori si primesc aceleasi erori
Am decarcat ultima varianta din 09.07
NU stiu ce sa mai fac..