EXPORT/IMPORT GESTIUNE CANTITATIV VALORICA

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
popovicid952

EXPORT/IMPORT GESTIUNE CANTITATIV VALORICA

#1 Mesaj de popovicid952 »

Buna ziua,clientul isi tine evidnta cantitativ valoric iar contabilitatea este tinuta global valoric in prezent. Avand in vedere faptul ca se doreste migrarea la Saga WEB (sa se lucreze pe aceiasi baza de date) se poate exporta din gestiunea clientului stocurile/articolele de materii prime/materiale si importa in in programul in care se tine in prezent contabilitatea (care v.a trece si el la evidenta cantitativ valoric)? Multumesc!

balazse246

Re: EXPORT/IMPORT GESTIUNE CANTITATIV VALORICA

#2 Mesaj de balazse246 »

Teoretirc se poate realiza, doar ca trebuie verificat ambele baze de date, sa se vada cum au fost efectuate setarile.
Dupa analizarea datelor se poate decide daca se poate lucra mai departe cu baza de date de la contabil, sau trebuie creat o firma noua unde se preiau datele incepand cu 01.01.2026, iar baza noua sa se configureze in asa fel incat sa fie conform doleantelor.

popam635

#3 Mesaj de popam635 »

Buna ziua. Am si eu aceasta problema de rezolvat. Ce setari trebuiesc facute pentru a face acest import de stocuri?

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Am trecut mai sus, trebuie analizat lucrurile.
Daca in contabilitate s-a lucrat pe nedefinit, atunci ar trebui importate articolele, creat gestiunea/gestiunile cantitativ-valorice, precum cu o inregistrare de la "intrari" stornate sumele valorice si inregistrate stocul existent.

Scrie răspuns