Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

Scrie răspuns
ionescui187

Re: Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

#46 Mesaj de ionescui187 »

Stie cineva ce se ataseaza la 060? E suficient Certificatul constatator al punctului de lucru si o declaratie pe proprie raspundere ca la acel punct de lucru isi desfasoara activitatea 1-4 angajati?

cristeaa196

#47 Mesaj de cristeaa196 »

Buna.la decl 060 se ataseza ctr de inchiriere (sau orice act care arata adresa),de la RECOM cert constatator unde este punctul de lucru mentionat.

cristeaa196

#48 Mesaj de cristeaa196 »

se declara in 060 si se tranmite pe e guvernare .se ataseaza ctr de inchiriere, cert const cu pc declarat la RECOM. 060 nu are adaugare sediu deci pt fiecare

paturcai

#49 Mesaj de paturcai »

Da se fac 2 declaratii 060 si le trimiteti separat prin SPV--->Asistenta contribuabil.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

dumitran

#50 Mesaj de dumitran »

titovv540 scrie: Mie Dec 31, 2025 11:43 pm
paturcai scrie: Mar Dec 30, 2025 9:02 pm De ce se face asta?
Scopul legii este ca impozitul pe venit plătit de angajați să rămână în comunitatea locală (la primăria unde este punctul de lucru), nu să meargă tot la primăria unde este sediul social al firmei.
Daca sediul social si punctul de lucru se afla in acelasi oras, CIF separat pentru punctul de lucru ? Impozitul pe venit va merge catre aceeasi primarie.
Ce parere aveti ?

dumitran

#51 Mesaj de dumitran »

deci ce se intampla in aceasta situatie(Daca sediul social si punctul de lucru se afla in acelasi oras, CIF separat pentru punctul de lucru ? Impozitul pe venit va merge catre aceeasi primarie), se mai face 060? Nu vad rostul

paturcai

#52 Mesaj de paturcai »

Nu
Nu se mai solicita cod fiscal pentru punctul de lucru
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

roncovf

#53 Mesaj de roncovf »

Din pacate, in acest moment, cei de la anaf solicita cod fiscal pentru toate punctele de lucru care au salariati.
Chiar daca sunt in aceeasi localitate cu sediul, chiar daca sunt mai multe puncte de lucru in aceeasi localitate.
Eu nu vad sa le vina mintea la cap pana la finalul lunii.

grigoriug

#54 Mesaj de grigoriug »

Buna ziua! pt inregistrarea unui pct de lucru fiscal la declaratia 060 ce se bifeza ? DI SAU DM ? Multumesc !

gheorghei642

#55 Mesaj de gheorghei642 »

Declaraţia de înregistrare(DI) se completează cu ocazia primei înregistrări fiscale, de regulă cu
ocazia înfiinţării, iar declaraţia de menţiuni(DM) se completează ori de câte ori se modifică datele declarate
anterior.

danead934

#56 Mesaj de danead934 »

buna ziua!
am un cabinet medical, partida simpla, înființat la Anaf. are un sediu principal in Ițcani, cartier din Suceava, jud Suceava, și un punct de lucru în comuna Șcheia, jud. Suceava, cu primărie proprie. Ca și salariați, este o persoana, asistent, cu 7h la cabinet principal si 1h la celalalt. trebuie CF pentru punctul de lucru? este un singur Anaf, doar Primărie proprie la punctul de lucru. mulțumesc anticipat pentru răspuns!

valev151

#57 Mesaj de valev151 »

Buna seara
Pentru punct de lucru cu 1 angajat am depus D700 in septembrie 2025. Mentionez ca, punctul de lucru este in sector 3 si sediul social tot in sector 3.
Cf legislatiei in viguare, trebuie sa depun D060 pentru obtinere CIF dar ce bifez DI sau DM?
Va rog mult un raspuns
Multumesc anticipat!

gheorghei642

#58 Mesaj de gheorghei642 »

S-a mai scris. Declaraţia de înregistrare(DI) se completează cu ocazia primei înregistrări fiscale, de regulă cu
ocazia înfiinţării, iar declaraţia de menţiuni(DM) se completează ori de câte ori se modifică datele declarate
initial/anterior.

lungum954

#59 Mesaj de lungum954 »

Buna ziua

Firma de constructii, sediul social in localitate X, punct de lucru pentru birouri in alta localitate, dar acelasi judet.
Solicit cod fiscal pentru punctul de lucru cu activitate birouri, ok
Salariatii munictori pe santier ii trec la sediu si in reges cu loc de munca mobil?

maresl405

#60 Mesaj de maresl405 »

Buna ziua
Daca am obtinut CUI ul pentru punctul de lucru (ptr imp salarii) mai trebuie sa fac o declaratie 700?

Scrie răspuns