La completarea D 700 mentinere perioada fiscala nu bifeaza randul 1.19, randul Subsectiunea BII , sectiunea B
Primesc avertisment de eroare: Sectiunea BII - nu ati completat CA 1.191.1 - este completata
sau
1.19.2- Perioada fiscala- aici nu este cazul, nu schimb perioada fiscala
Multumesc,
D700 Mentinere perioada fiscala trimestru
Re: D700 Mentinere perioada fiscala trimestru
Aceeasi problema o am si eu. Am completat cifra de afaceri la 1.19.1, nu am trecut nimic la 1.19.2 deoarece pastrez trimestrul ca perioada fiscala si am mers pe ''nici o selectie'', dar nu imi apare bifa la punctul 1.19 si la B.2, motiv pentru care nu imi valideaza declaratia. In anii anteriori aparea bifa daca se trecea cifra de afaceri si se putea depune declaratia, dar cred ca e o problema cu actualul pdf al d700.
De la inchidere luna se alege Declaratia 392/700. Eu am bifat sectiunea B, BII, 1.19 si am trimis.
-
moldovanv416
''De la inchidere luna se alege Declaratia 392/700. Eu am bifat sectiunea B, BII, 1.19 si am trimis''
Cum ati reusit . Tot de acolo am generat si eu , bifeaza automat 1.19.1 si 1.19.2 . Daca gol campul de la 1.19.2 nu se valideaza nici sa o impusti.
Cum ati reusit . Tot de acolo am generat si eu , bifeaza automat 1.19.1 si 1.19.2 . Daca gol campul de la 1.19.2 nu se valideaza nici sa o impusti.
Nu il lasi gol, completezi cu perioada trimestriala (chiar daca nu ni se pare corect sa comletam cu revin la perioada trimestriala cand ar trebui sa fie inca o optiune cu''pastrez perioada trimestriala''. Eu asa am procedat, transmis si acceptat.