Va multumesc pentru raspuns, foarte bine explicat.
La fel se inregistreaza si in Saga C ? Creez in Fisiere -Furnizori firma mea, in Operatii, Intrari, in tabelul de sus adaug tip A, aleg furnizorul firma mea si continui mai departe cu inregistrarile explicate de dumneavoastra ?
O seara buna.
INREGISTRARI SAGA PS
Re: INREGISTRARI SAGA PS
BUNA SEARA, CUM INREGISTRAM IN SAGA PS DACA O FIRMA ACHIZITIONEAZA MARFA SI O REVINDE
?
?
- balazse246
Referitor la majuscule:
Referitor la topic, ce evidenta a gestiunii ai, cantitativ-valoric la pret de achizitie sau global-valoric la pret de vanzare?tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
Buna seara. In Saga PS, in evidenta global-valorica, marfa se inregistreaza astfel :
Achizițiile se inregistrează pe tip "nedefinit" si se completează pretul de vanzăre pentru mărfuri in ecranul "intrari";
Vanzările se inregistrează pe tip "Marfuri"; ulterior informațiile vor fi preluate corect in raportul de gestiune.
Achizițiile se inregistrează pe tip "nedefinit" si se completează pretul de vanzăre pentru mărfuri in ecranul "intrari";
Vanzările se inregistrează pe tip "Marfuri"; ulterior informațiile vor fi preluate corect in raportul de gestiune.