Buna ziua ma poate ajuta cineva intr-o problema tehnica de stornare facturi in numar de 7000.
Pe data de 16.01.2026 am autorizat pe Fonoa sa-mi trimita ei facturile de la Bolt direct in e-facturare
cand am deschis programul saga pentru preluare facturi emise , pe data de 16.01.2026 au fost trimise 7309 de facturi in e-facturare.
Nici sa fi vrajitor nu poti acumula 7309 de curse in 24 de ore.
Acum trebuie sa transmit toate facturile emise de Fonoa pe data de 16.01.2026 storno in e-facturare si sa incarc doar facturile din csv din raportul nostru din bolt
Rugamintea mea este daca stie cineva o metoda mai rapida de stornare ca asa ma apuca sf. asteapta sau alte Idei.
stornare
- balazse246
Re: stornare
Nu cumva acele facturi sunt cele acumulute in timp?
Vezi si data facturii, poate ca tu le-ai trimis deja.
Nu cumva asa era textul de la "Fonoa" ca va trimite doar facturile de la data activarii? Ai incercat sa ii contactezi pe cei de la Bolt?
Vezi si data facturii, poate ca tu le-ai trimis deja.
Nu cumva asa era textul de la "Fonoa" ca va trimite doar facturile de la data activarii? Ai incercat sa ii contactezi pe cei de la Bolt?
Re: stornare
Buna, Data facturilor este pe data de 16.01.2026, si daca din greseala fara s-ami dau seama faceam mai repede contractul cu ei atunci trebuia sa apara mai repede in spv. pe data facturarii, din pacate toate cele 7309 de facturi is emise si trimise pe 16.01.2026. De parca as avea o flota de nu stiu cate masini. Am trimis un mesaj celor de la bolt dar inca nimic. Iar cu cineva direct sa vb nu este. De acea vroiam sa fac stornare la facturile de pe 16.01.2026 si sa trimit eu ce avem in raport pe data respectiva.