Buna ziua,
Am primit notifcare de la ANAF cum ca nu declaram corect in E-Transport in sensul ca societatea declara cantitatea in tone si la ANAF se preia in Kg, si la scop este trecut comercializare si valoarea este 0 si conform operatiunii se presupune stabilirea unei contravalori a bunurilor in cauza. Practic societatea are contracte de executare lucrari de reparatii/amenajari drumuri/trotuare s.a si E-transport se face pentru transportul materialelor necesare executarii lucrarilor respective de la sediul societatii la santierul respectiv. Pe viitor o sa declare in kg, asta am inteles...dar la scop ce trebuie selectat? Este corect daca selectam 705-Bunuri puse la dispozitia clientului sau 601-Consum propriu cu valoare 0 avand in vedere ca la finalizarea lucrarii se face situatie de lucrari cu toate materialele consumate s.a.m.d? Sau ce varianta considerati dvs ca ar fi cea mai corecta?
PS: am tot incercat sa iau legatura cu ANAF in vederea solutionarii problemei dar fara succes...o sa-i contactez prin formularul din SPV...
Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
E-TRANSPORT AGREGATE IN VEDEREA EFECTUARII REPARATIILOR
-
popovicid952
-
gheorghei642
Re: E-TRANSPORT AGREGATE IN VEDEREA EFECTUARII REPARATIILOR
La câmpul „Scop Operațiune”, utilizatorul trebuie să aleagă unul dintre elementele redate de aplicație în concordanță cu operațiunea efectuată.
Aplicația informatică va deschide o listă ale cărei elemente care sunt diferite în funcție de „Tipul de operațiune” ales în secțiunea „Generalități”.
Aplicația informatică va deschide o listă ale cărei elemente care sunt diferite în funcție de „Tipul de operațiune” ales în secțiunea „Generalități”.
Re: E-TRANSPORT
Buna ziua,
In calitate de transportator, transport marfa furnizorului din romania catre clientul din Regatul Unit. Furnizorul din Romania genereaza codul UIT. Eu ce obligatie acum sau cum trebuie sa declar acest e transport ? Ma ajuta SAGA,sau am nevoie de un alt program?
In calitate de transportator, transport marfa furnizorului din romania catre clientul din Regatul Unit. Furnizorul din Romania genereaza codul UIT. Eu ce obligatie acum sau cum trebuie sa declar acest e transport ? Ma ajuta SAGA,sau am nevoie de un alt program?