eroare conectare Baza

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
drumceaf

eroare conectare Baza

#1 Mesaj de drumceaf »

Buna ziua,

Intampin urmatoarea situatie:

Am activat licentele saga web pentru un numar de 6 societati. Am reusit sa fac trecerea unei societati in saga web, insa cred ca nu este facuta corect deoarece nu mai am legatura cu Baza Saga C pentru 5 din cele 6 societati. Desi eu in saga web am reusit sa conectez acele societati, acestea nu mai au legatura cu Baza.
In momentul in care incerc sa intru in SAGA C pe oricare dintre cele 5 societati neconectate la web, mi se spune ca parola este gresita, desi eu nu aveam parola si utilizator setat pe acestea.

balazse246

Re: eroare conectare Baza

#2 Mesaj de balazse246 »

Asa cum s-a mai postat pe forum, cea mai bun solutie este ca pentru fiecare tip sa ai o sesiune separata, adica una pentru cel de client server (SAGA C.3.0) si cel de web (SAGA C.3.0_W).
De ce? Pentru ca pentru cele de client server folosesti user si parola locala, iar pentru web cel de acces in web, adica adresa de e-mail.

drumceaf

#3 Mesaj de drumceaf »

ca sa ma fac mai bine inteleasa:
- prima societate a fost mutata in saga web
- la urmatoarele 5 societati s-a facut trecerea la saga web, am acces la acestea, insa nu au conectare cu statia de baza
- in momentul in care incerc sa intru prin statia Saga C de baza, primesc eroare cautilizatorul ADMIN nu exista, si nu ma pot conecta
- totodata nu pot nici adauga alte compani pe aceasta licenta saga c, nemaiavand aceasta posibilitate.
Fişiere ataşate
Screenshot 2026-01-28 150450.png
Screenshot 2026-01-28 150450.png (28.68 KiB) Vizualizat de 344 ori

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Redenumiti config.fdb din folderul saga si deschideti / inchideti / redeschideti saga.
Daca tot nu se deblocheaza, lasati un numar whatsapp in privat si incerc sa va ajut.

drumceaf

#5 Mesaj de drumceaf »

Am reusit conectarea cu ajutorul celor de la SAGA.
Mi-au retrimis fisierul RSA si ulterior a functionat totul.

Scrie răspuns