Declaratie 060 punct de lucru la ANAF
Declaratie 060 punct de lucru la ANAF
Buna ziua!
A depus cineva D060 pentru punct de lucru? Ce documente trebuie atasate la declaratie?
A depus cineva D060 pentru punct de lucru? Ce documente trebuie atasate la declaratie?
Re: Declaratie 060 punct de lucru la ANAF
Buna ziua
certificat constatator, imputernicire, contractul de inchiriere si eu am pus si extras din revisal pentru angajatii din locatie. Acestea se fac zip si se ataseaza la D060
certificat constatator, imputernicire, contractul de inchiriere si eu am pus si extras din revisal pentru angajatii din locatie. Acestea se fac zip si se ataseaza la D060
în cazul în care o firmă are sedii secundare în aceeași localitate ca sediul principal (domiciliul fiscal), acestea nu vor mai trebui înregistrate, iar în cazul în care mai multe sedii secundare sunt într-o altă localitate decât sediul principal, dintre acestea va trebui desemnat doar unul ca plătitor de salarii și venituri asimilate.
Totodată, sancțiunile pentru nerespectarea termenului de înregistrare fiscală, 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii (final de decembrie), a sediilor secundare cu 1-4 angajați existente la momentul adoptării modificării legislative, vor fi suspendate până la 30 iunie. A apărut pe profit.ro
Totodată, sancțiunile pentru nerespectarea termenului de înregistrare fiscală, 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii (final de decembrie), a sediilor secundare cu 1-4 angajați existente la momentul adoptării modificării legislative, vor fi suspendate până la 30 iunie. A apărut pe profit.ro
Azi a fost publicat proiectul de ordonanata de modificare pe site mfinanate.ro-transparenta-proiecte acte normative
-
petrescum244
Eu am facut scris la ANAF Ialomita, si mi au raspuns foarte repede tot in scris prin formularul de contact, ca trebuie sa obtinem cif ptr.punct de lucru, chiar daca ai si sediul social si punctul de lucru in aceiasi localitate. Nu avem sectoare, pur si simplu apartinem de aceiasi primarie!! Dar na......asta e!! Ne conformam ca nu stim peste ce dam!!!
Asa ca raspunsul este "Da".
O zi frumoasa!!
Asa ca raspunsul este "Da".
O zi frumoasa!!
Raspunsul este NU!
Probabil ati facut adresa la Anaf inainte de publicarea in ziua de azi pe site Ministerului de Finante a proiectului de Ordonanta de urgenta de modificare Lege 245/2025 !
Probabil ati facut adresa la Anaf inainte de publicarea in ziua de azi pe site Ministerului de Finante a proiectului de Ordonanta de urgenta de modificare Lege 245/2025 !
Am 2 puncte de lucru. Transmit cate o declaratie 060 pentru fiecare?
Am transmis 060 pentru punct de lucru desemnat. Trebuie sa transmit si declaratia 700?