REGES ONLINE

Scrie răspuns
pomparaus

Re: REGES ONLINE

#181 Mesaj de pomparaus »

Adica esti administratorul firmei si vrei sa stii care sunt pasii pentru acces reges, ca nu inteleg de ce ai citat raspunsul meu catre Tobos ?

tobosv790

#182 Mesaj de tobosv790 »

Am un salariat in suspendare (concediu medical) pana pe 31.01.2026. Dupa aceea iese la pensie de boala. Spuneti-mi si mie : cand pot opera incetarea si cum? Trebuie sa-i fac reactivare la 31.01.2026 apoi incetare cu pensionare? Cum sa fac? Multumesc!

stroescud

#183 Mesaj de stroescud »

tudosee565 scrie: Mie Ian 28, 2026 2:48 pm
pomparaus scrie: Mar Sep 02, 2025 4:54 pm "A fost respinsă cererea de acordare drept de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei CAT A.... S.R.L. având CUI/CIF/CNP yyyyyyyyyy! Observații: Validarea ONRC/ANAF indisponibilă sau fără rezultat."Ce e asta?

Inseamna ca : tu Tobos pe CNP-ul tau esti verificat la ONRC si e normal sa nu te gaseasca : dar, daca incarci un raport/salariat Tobos si imputernicirea data si semnata de angajator, esti verificat in baza ITM si iti da accept.
Buna ziua! Este firma noua, cer acces sa pot sa inchei contracte, nu am Raport salariat. Ce pot sa fac in aceste conditii?
Din cele discutate nu e clar, cui ii este interzis accesul?
1- Lui Tobos Vasile?- in acest caz trebuie urmati pasii de inscriere in REGES. sa fie inscris ca delegat sau reprezentat legal.
sau
2- Inregistrarea unei firme noi in REGES?- ca reprezentat legal cere accesul pentru firma xxx, punand actele corespunzatoare, si o declaratie ca este o firma nou infiintata.
primeste accesul si apoi incepe cu CIM-urie.

tudosien

#184 Mesaj de tudosien »

Pentru un punct de lucru cu CIF nou conform noilor cerinte trebuie sa reiau tot procesul cu acces la REGES pt acest CIF nou?

tomac

#185 Mesaj de tomac »

Nu!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tobosv790

#186 Mesaj de tobosv790 »

Am un contract de munca (al administratorului) care a fost suspendat pana pe 31.01.2026. Pe 01.02.2026 s-a pensionat de boala. Cum operez in REGES? Folosesc Reges manual nu prin intermediul SAGA. Multumesc.

stroescud

#187 Mesaj de stroescud »

- trebuia activat (incetare suspendare) cu 01 februarie.
- incetare de drept - si treci nr. decizie de pensionare la explicatii.
Incetarea de drept prin pensionare se face cu data la care ai luat
la cunostinta de decizia de pensionare.
(nu poti trece direct din suspendare in incetare).

valev151

inregistrare in SAGA 15 zile concediu paternal la nastrea copilului

#188 Mesaj de valev151 »

Buna ziua,
Cum fac inregistrarea in Pontaj - stat Salarii inregistrarea concediului paternal de 15 zile la nasterea copilului?
Va rog mult un raspun

Multumesc,

pomparaus

#189 Mesaj de pomparaus »

NU am folosit, dar cel mai probabil in stat la salariatul respectiv, la concediu > adauga>concediu pentru parinti.

gheorghei642

#190 Mesaj de gheorghei642 »

Decizia ICCJ nr. 361/2025 -
Perioada concediului de risc maternal reprezintă un caz de suspendare de drept a contractului individual de muncă în sensul art. 50 lit. b) din Codul muncii, reprezentând o formă de incapacitate temporară de muncă ce se produce în absenţa unei culpe din partea angajatei.

valev151

#191 Mesaj de valev151 »

Este concediu de 15 zile (10 zile cf legislatiei + 5 zile ptr puericultura) acordat tatalui la nasterea copilului
Este un concediu platit la nivelul salariului brut cf legislatiei dar, nu stiu cum si unde sa in inregistrez in Saga

Multumesc,

tobosv790

#192 Mesaj de tobosv790 »

stroescud scrie: Mar Feb 10, 2026 9:41 am - trebuia activat (incetare suspendare) cu 01 februarie.
- incetare de drept - si treci nr. decizie de pensionare la explicatii.
Incetarea de drept prin pensionare se face cu data la care ai luat
la cunostinta de decizia de pensionare.
(nu poti trece direct din suspendare in incetare).
Multumesc Domnule Stroescu. Am rezolvat.

costachet

#193 Mesaj de costachet »

Buna ziua, ati inregistrat pana acum contracte de munca cu salariati ce au CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE ?
in ea nu mai este trecuta adresa, cum raportati la reges/itm inregistrarea de contract fara adresa !?!

pomparaus

#194 Mesaj de pomparaus »

Cere-i persoanei sa iti dea el pagina anexata la buletinul electonic cu toate datele, pt.ca are.

stroescud

#195 Mesaj de stroescud »

costachet scrie: Sâm Feb 28, 2026 10:19 am Buna ziua, ati inregistrat pana acum contracte de munca cu salariati ce au CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE ?
in ea nu mai este trecuta adresa, cum raportati la reges/itm inregistrarea de contract fara adresa !?!
Orice posesor de noua carte de identitate este obligat sa aiba asupra lui:
- dosar cu sina care sa contina o adeverinta de la SPCLEP-ul care i-a eliberat
noaua carte de identitate, adeverinta care sa aiba, cu semnatura si stampila,
adresa de domiciliu.
Chiar polutia rutiera nu are in dotare aparate de "citit" noua carte de identitate.
- Varianta: sunt deja aplicatii pentru smartphone care pot citi "minunea".
Dar polutia nu are in dotare, sau banci, sau alte locuri unde trebuie sa dovedesti
ca locuiesti unde stai, sau ... invers!
Slava!
Ultima oară modificat Sâm Feb 28, 2026 10:51 pm de către stroescud, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns