Bon de casa su SAGA Web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
ballot

Bon de casa su SAGA Web

#1 Mesaj de ballot »

Bună ziua. Cu noul SAGA Web pot emite și bon fiscal? Dacă da, cum se face? Dacă nu, va exista o soluție pentru asta? Sau, eventual, pe noua platformă factura.ro există această posibilitate?

tomac

Re: Bon de casa su SAGA Web

#2 Mesaj de tomac »

Da. Se poate. Se face similar cu modul actual din dektop. Se adaugă în ieșiri o ieșire pe tip "B". Apare butonul de tipărire bon fiscal. De acolo există link de descărcare a unui program numit CashRegister ce se va descărca și instala și care va permite setarea casei de marcat folosite și a indicilor de încasare și a cotelor de TVA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

feketed

#3 Mesaj de feketed »

Buna ziua am si eu in Saga web si la mine nu apare butonul cu tiparire bon fiscal nu stiu cum trebuie configurat sau ceva setari trebuie sa fac eu ma puteti ajuta cu un raspuns.Multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

ai configurat o casă de marcat ..la adiminstrare , configurare societati, ?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

feketed

#5 Mesaj de feketed »

buna ziua o intrebare as avea in sagaweb se incarca facturile din spv automat sau trebuie sa am certificat digital?

feketed

#6 Mesaj de feketed »

multumesc herganiec ,am reusit sa fac pana la urma mi-am dat seama ca nu am configurat casa de marcat

Scrie răspuns