REGES ONLINE
-
bratulescuf
Re: REGES ONLINE
Buna ziua...doresc sa scot adeverinta de vechime din Saga pentru un salariat.. nu mai reusesc sa gasesc aceasta adeverinta dupa actualizarea cu versiunea 599.. ma ajuta cinvea? multumesc frumos
click dreapta pe reges din SAGA.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Daca nu reusesc sa rezolv eroarea cum ma pot deconecta din Saga sa revin la platforma Reges online ca sa pot inregistra contractul i timp util ? Multumesc
nu trebuie să te deconectezi de la Saga, intri la Reges on line direct din Google crome. nu e musai să transferi din Saga în REGES on line. lucrezi separat.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Trebuie cu 2 februarie zi lucratoare.opreal565 scrie: ↑Vin Ian 30, 2026 5:07 pm Toate casutele sunt completate corect , este vorba de o persoana care a iesit la pensie , i -am facut incetare la vechiul contract , s-a transmis in reges fara probleme si i-am facut contract nou cu data de inceput 1 feb 2026 pe care nu reusesc sa-l transmit . Nu-mi dau seama unde gresesc si trebuie transmis azi. In casuta mesaj imi scrie eroare la transmiterea operatiei. Multumesc pentru ajutor.
Cauta-l dupa dupa nume sau cnp la salariati si ii adaugi un contract nou.
Este deja in baza de date, cu nume, prenume, cnp,...
Buna ziua,astazi am realizat la o societate conexiunea dintre reges on line si saga,am observat ca mi-a preluat contractele corect ,doar ca la data consemnarii mi-a pus data de azi ,01.02.2026 si pe acest rand dar si in partea de jos, data consemnarii 01.02.2026 modificare contract cu toate modificarile pe care le-am facut cand am migrat in sepembrie 2025 (locul muncii fix sau mobil ,grad invaliditate ,repartizarea timp ,nivel studii).Nu inteleg de ce ? Trebuie sa modific manual la toti angajatii?
Nu era normal sa imi preia data consemnarii cand am facut aceste modificari in septembrie? Ce este de facut in acest caz?
Nu era normal sa imi preia data consemnarii cand am facut aceste modificari in septembrie? Ce este de facut in acest caz?
Buna ziua, va rog sa-ma lamuriti cu urmatoarea problema. La ultima versiune a programului Saga am facut un nou contract de munca , dar in reges online imi apare eroarea la transmiterea operatiei. Data consemnarii si tip operatie imi apare rosu. Multumesc.
Ce scrie in cartusul rosu?
Aveti acolo eroarea explicata- aka ceva necompletat, sau completat gresit.
Am erori de validare a fișierului xml din EXPORT CONTRACTE reges ONLINE
Buna ziua,
Azi dimineata am transmis direct in Reges Online suspendarea unui contract de munca in baza unui concediu medical pentru perioada 01.02.26-28.02.26, la fel cum facusem in luna anterioara.
Tot azi, dar ulterior, am operat o majorare de salariu a unui alt angajat. De data asta am obtinut credentialele de la Reges pentru transmiterea direct din Saga. Am actualizat contractele active, aparea inclusiv contractul cu concediu medical.
In urma transmiterii in Reges a actului aditional de majorare salariu, imi apare eroare pt.contractul suspendat de dimineata pentru concediu medical. Data trecuta cu rosu e cea de azi, 4 februarie cand s-a operat suspendarea. Oare trebuia cu data de 1 februarie, data de inceput? Si cum operez mai departe? Modific data si retransmit sau modific data doar in Saga si nu mai retransmit, avand in vedere ca l-am operat direct in Reges online de dimineata?
Azi dimineata am transmis direct in Reges Online suspendarea unui contract de munca in baza unui concediu medical pentru perioada 01.02.26-28.02.26, la fel cum facusem in luna anterioara.
Tot azi, dar ulterior, am operat o majorare de salariu a unui alt angajat. De data asta am obtinut credentialele de la Reges pentru transmiterea direct din Saga. Am actualizat contractele active, aparea inclusiv contractul cu concediu medical.
In urma transmiterii in Reges a actului aditional de majorare salariu, imi apare eroare pt.contractul suspendat de dimineata pentru concediu medical. Data trecuta cu rosu e cea de azi, 4 februarie cand s-a operat suspendarea. Oare trebuia cu data de 1 februarie, data de inceput? Si cum operez mai departe? Modific data si retransmit sau modific data doar in Saga si nu mai retransmit, avand in vedere ca l-am operat direct in Reges online de dimineata?
-
pavelescuc229
Buna dimineata,
am un concediu medical in ianuarie 2026 (initial) din 30-31 Ianuarie, l-am operat in SAGA si l-am transmis in REGES Online , este ok. Urmatorul concediu medical in Februarie ( care este in continuare, acelasi COD ) din 1-3 l-am operat in SAGA doar ca nu apare ca si perioada suspendata si nu se poate vedea atunci cand vreau sa il transmit in REGES Online. Ce trebuie facut ?
Multumesc.
am un concediu medical in ianuarie 2026 (initial) din 30-31 Ianuarie, l-am operat in SAGA si l-am transmis in REGES Online , este ok. Urmatorul concediu medical in Februarie ( care este in continuare, acelasi COD ) din 1-3 l-am operat in SAGA doar ca nu apare ca si perioada suspendata si nu se poate vedea atunci cand vreau sa il transmit in REGES Online. Ce trebuie facut ?
Multumesc.
Cum pot copia/paste credențialele si parola din reges-saga?