Sunt nou in Saga, rog sa ma scuzati daca intreb o prostie.
Am achizitionat o licenta pentru saga web, cea cu 500 lei. Care sunt datele de logare in saga web, sau unde le gasesc mai bine zis? Observ ca nu sunt aceleasi date de logare ca si cele din contul saga.
Multumesc.
Date de autentificare in Saga Web
Re: Date de autentificare in Saga Web
Cand ati cumparat licenta, nu ati primit un mail ? Acolo trebuie sa fie detaliile? Cum ati intrat in cont client saga pe portal?
Recunosc ca si eu sunt curios care e procedura de lucru cu baza doar in web dar in teorie ar trebuii sa fie mai simplu. Baza nu exista deci se creeaza automat una goala la logare. Contul trebuie sa fie cel din datele de contact din contul client saga (adica mailul de contact). Parola se seteaza la prima utilizare, ori primiti link de setare parola pe mail, ori https://web.sagasoft.ro/ForgotPassword unde se completeaza mailul.
Recunosc ca si eu sunt curios care e procedura de lucru cu baza doar in web dar in teorie ar trebuii sa fie mai simplu. Baza nu exista deci se creeaza automat una goala la logare. Contul trebuie sa fie cel din datele de contact din contul client saga (adica mailul de contact). Parola se seteaza la prima utilizare, ori primiti link de setare parola pe mail, ori https://web.sagasoft.ro/ForgotPassword unde se completeaza mailul.
Am primit mail cu datele de logare pentru contul de saga genereal. In acest cont pot sa vad licenta si pot intra aici pe forum cu aceleasi date de logare. Dar pe portalul pentru web se pare ca nu sunt aceleasi date de logare (am incercat cu ele, desi in loc de user acolo apare email). Am incercat si sa resetez parola, dar nu primesc niciun mail dupa ce fac asta. Imediat se fac 24 de ore de cand am achizitionat licenta web. Nu stiu, poate mai trebuie asteptat pana sa primesc datele de logare pe mail? Oricum, momentan nu e clar pentru cei ce cumpara doar licenta Web ce au de facut pentru datele de logare.
Trebuie sa fie un mail care contine ceva de genul:
Utilizatorul pentru autentificarea in SAGA WEB este: mail@domeniu <-- (mailul dvs. din datele de contact)
Parola va fi setata la activarea contului.
|Activare Cont| <-- (buton albastru)
Utilizatorul pentru autentificarea in SAGA WEB este: mail@domeniu <-- (mailul dvs. din datele de contact)
Parola va fi setata la activarea contului.
|Activare Cont| <-- (buton albastru)
Am primit pana la urma pe mail si datele de autentificare pentru web. A durat putin peste 30 de ore de la cumpararea licentei, poate si din cauza ca a fost weekend, nu stiu. Oricum, pentru cei care o sa se mai loveasca de acest lucru: trebuie doar asteptat un mail din partea lor cu datele de logare pentru web. Poate dura 1 - 2 zile din cate se pare.
Multumesc ciucam pentru raspunsuri!
Multumesc ciucam pentru raspunsuri!