Ajustari in Reges Online
Ajustari in Reges Online
Salutare, dupa ce am facut transferul in Reges Online, sunt rubrici necompletate, e o problema daca las asa sau risc amenzi?
- balazse246
Re: Ajustari in Reges Online
Dupa ce ai "activat" Reges Online, trebuie sa revizuiesti datele si sa la actualizezi.
Re: Ajustari in Reges Online
Buna ziua,
Dupa transferdate in Reges online, am rubrici necompletate si eu ...nu stiu daca asa trebie sa fie
Intrebarea mea este daca, trebuie sa avem atasate contractele in pdf, actele aditionale sau demisiile si deciziile pentru fiecare contract ?
Daca da, va rog mult ajutati-ma cu un raspuns si cumva ceva pasi sa l e pot adauga si eu ptr fiecare salariat.
Va multumesc anticipat,
Dupa transferdate in Reges online, am rubrici necompletate si eu ...nu stiu daca asa trebie sa fie
Intrebarea mea este daca, trebuie sa avem atasate contractele in pdf, actele aditionale sau demisiile si deciziile pentru fiecare contract ?
Daca da, va rog mult ajutati-ma cu un raspuns si cumva ceva pasi sa l e pot adauga si eu ptr fiecare salariat.
Va multumesc anticipat,
Modificari contracte in Saga si transmitere in Reges Online
Buna ziua,
Pentru : Modificare contracte in Saga si transmitere in Reges nu am gasit nimic in tutoriale
Va rog, stie cineva cum se pot face aceste modificari ?
Multumesc anticipat de ajutor,
Pentru : Modificare contracte in Saga si transmitere in Reges nu am gasit nimic in tutoriale
Va rog, stie cineva cum se pot face aceste modificari ?
Multumesc anticipat de ajutor,