EROARE CONECTARE
Re: EROARE CONECTARE
am transmis și la alții acest script(programel) util. sunt încântați că face exact ce trebuie fără arhive și actualizări.. MS.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
stuparuv630
Daca nu am cunostinte de programare, ce pot face? Imi este frica sa nu stric ceva mai rau! Exista vre-un tutorial?
Lasati un nr. de whatsapp in privat si va ajut!
F bun si usor. face perfect ceea ce trebuie. Arhive corecte care le trec apoi pe stick. Tks. var 2 ... asta. cealata nu mergea.
da, o idee buna.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
iordachea845
Buna ziua,
Am facut actualizare la ultima versiune , respectiv 600 si imi apare mesajul nu aveti nici o licenta activa, desi licenta urmeaza sa expire in iulie 2026.Care este cauza erorii.
Multumesc
Am facut actualizare la ultima versiune , respectiv 600 si imi apare mesajul nu aveti nici o licenta activa, desi licenta urmeaza sa expire in iulie 2026.Care este cauza erorii.
Multumesc
intri pe site Saga cu user si parola care o ai... anulezi licenta.
apoi intri in program Saga... completezi inca o data cu user si parola care o ai. si ar trebui sa mearga.
apoi intri in program Saga... completezi inca o data cu user si parola care o ai. si ar trebui sa mearga.
-
iordachea845
multumesc frumos , a functionat !