CIF sediu secundar
CIF sediu secundar
Ce trebuie sa fac in situatia in care am obtinut certificat cu CIF la sediu secundar, iar formularul arata fara denumire societate, doar ''sediu secundar ''. In momentul in care întocmesc declaratia 112 cu CIFul sediului secundar, apara eroare deoarece nu l recunoaste nu-l regaseste ca fiind al sediului principal. Corectez 060?
- balazse246
Re: CIF sediu secundar
Care formular?
Ce eroare iti apare? Unde iti apare exact eroarea?
Ce eroare iti apare? Unde iti apare exact eroarea?
In D 112 /ian. Eroare: CIF secundar cu nr xxxxxxxx nu apartine sediului principal din declaratie. Am facut toate setarile in ptogram corect. Mă gandesc că ar putea fi dela D060, pe care am depus-o pentru pct lucru ca nu am numele sediului secundar pe certificatul emis.
Buna ziua!
Si daca am un CUI emis in 2022 pentru o filiala/punct de lucru, diferit ca localitate de sediul social. Si totusi primesc aceasta eroare la depunere 112 pt luna ianuarie, este ceva ce fac eu gresit? "Sediul secundat nu apartine sediului principal din declaratie"
Cum sa procedez? A reusit cineva sa corecteze eroarea asta? Va multumesc
Si daca am un CUI emis in 2022 pentru o filiala/punct de lucru, diferit ca localitate de sediul social. Si totusi primesc aceasta eroare la depunere 112 pt luna ianuarie, este ceva ce fac eu gresit? "Sediul secundat nu apartine sediului principal din declaratie"
Cum sa procedez? A reusit cineva sa corecteze eroarea asta? Va multumesc