SagaWeb -lipsa butoane functionale ?
SagaWeb -lipsa butoane functionale ?
buna
Sper ca scriu in locul unde trebuie nu consider aceasta o asistenta doar o intrebare legata de optiunile din program
Am migrat la saga web , dar se pare ca am lipsa la salariati -butoane fuctionale -registrul de evidenta salariati ,doresc sa intocmesc o decizie de lichidare dar nu gasesc unde ar trebui sa acceses registrul de evidenta salariati si istoric salariat ,se acceseaza din alt loc ? ma puteti lamuri
Am update si la ultima versiune Saga C 3.0.600 desi stiu ca nu are legatura m-am logat si de pe calc adica nu din browser si tot asa e lipsa registrul de evidenta salariati .
multumesc
Sper ca scriu in locul unde trebuie nu consider aceasta o asistenta doar o intrebare legata de optiunile din program
Am migrat la saga web , dar se pare ca am lipsa la salariati -butoane fuctionale -registrul de evidenta salariati ,doresc sa intocmesc o decizie de lichidare dar nu gasesc unde ar trebui sa acceses registrul de evidenta salariati si istoric salariat ,se acceseaza din alt loc ? ma puteti lamuri
Am update si la ultima versiune Saga C 3.0.600 desi stiu ca nu are legatura m-am logat si de pe calc adica nu din browser si tot asa e lipsa registrul de evidenta salariati .
multumesc
- trandafirc7
Re: SagaWeb -lipsa butoane functionale ?
Click dreapta mouse pe butonul "Reges online" și vei regăsi accesul la tabela pe care o căutai.
- balazse246
Pentru mogav49
Il poti accesa doar cu logare de pe desktop, unde mergi la "salariati" si faci click dreapta pe butonul "reges online".
Il poti accesa doar cu logare de pe desktop, unde mergi la "salariati" si faci click dreapta pe butonul "reges online".
trandafirc7 scrie: ↑Joi Feb 05, 2026 10:32 pm Click dreapta mouse pe butonul "Reges online" și vei regăsi accesul la tabela pe care o căutai.
multumesc mult
multumesc multbalazse246 scrie: ↑Joi Feb 05, 2026 10:32 pm Pentru mogav49
-
debrecenic
BUNA ZIUA, oare cand se va introduce Reges online si in Sagaweb?
- balazse246
La asa ceva doar echipa Saga poate sa ofere raspuns.
Incearca sa le trimiti e-mail.
Sa ne zici si noua de noutati.
Incearca sa le trimiti e-mail.
Sa ne zici si noua de noutati.
-
debrecenic
Am primit raspuns:
Se lucreaza in acest sens. Intre timp, acesta se poate accesa din desktop in continuare.
Cu stima,
Alexandra Cretu
Asistenta Clienti
SAGA Software
http://www.sagasoft.ro
Se lucreaza in acest sens. Intre timp, acesta se poate accesa din desktop in continuare.
Cu stima,
Alexandra Cretu
Asistenta Clienti
SAGA Software
http://www.sagasoft.ro
Să mai întrebi și peste 2-3 săptămâni. Sigur celor de la Saga le face plăcere să primească aceeași întrebare de mai multe ori.
-
debrecenic
Poate ar trebui sa intrebe mai multi.
Înființează o sectă care se ocupă cu sâcâiala.
- balazse246
Pentru septimiuv
Poate daca cei de la Saga ar fi scris ca dureaza aproximativ x saptamani, precum dupa implementare va apare un mesaj in meniul de actulizari, atunci poate ca nu ar mai revenii pe e-mail. Zic si eu.
Poate daca cei de la Saga ar fi scris ca dureaza aproximativ x saptamani, precum dupa implementare va apare un mesaj in meniul de actulizari, atunci poate ca nu ar mai revenii pe e-mail. Zic si eu.
Dacă-mi explici și mă convingi cu ce te ajută să știi când se întâmplă un lucru poate pun o vorbă bună.
- balazse246
Sincer sa fiu, nu prea cred ca as putea sa te convig, nu am acest har de a convinge oamenii. 
Ca si explicatie ar fi ca sunt curios din fire, astfel sunt curios de ce se modifica in program, sa cunosc cate mai multe, deoarece ii mult mai usor sa ajuti utilizatorii, chiar si pe forum (si nu numai), daca stii de unele modificari, care pentru unii nu sunt utile, dar pentru altii da.
Daca iti aduci aminte, in trecut am propus ca sa se posteze si restul modificarilor nu doar cele majore, deoarece sunt cazuri in care cele mici, care nu se fac publice, ar ajuta unii utilizatori.
Ca si explicatie ar fi ca sunt curios din fire, astfel sunt curios de ce se modifica in program, sa cunosc cate mai multe, deoarece ii mult mai usor sa ajuti utilizatorii, chiar si pe forum (si nu numai), daca stii de unele modificari, care pentru unii nu sunt utile, dar pentru altii da.
Daca iti aduci aminte, in trecut am propus ca sa se posteze si restul modificarilor nu doar cele majore, deoarece sunt cazuri in care cele mici, care nu se fac publice, ar ajuta unii utilizatori.
- balazse246
PS. De altfel, ar fi optim daca am putea opta ca si pentru actualizarile din WEB sa primim un e-mail cu ce s-a actualizat (poate nu ne conectam zilnic la WEB). 
As putea sa iti mai povestesc, dar mai degraba in privat.
As putea sa iti mai povestesc, dar mai degraba in privat.