Buna ziua,
Din necesitatea de a emite facturi cand nu sunt fizic la sediul firmei am ales sa migrez in saga web.
Acum cand folosim saga C in schimb cere mereu parola si e destul de deranjant, nu se poate salva cumva? inainte nu cerea nimic.
Iar daca las programul deschis mai mult timp cand revin imi da eroare si trebuie sa inchid tot si sa o iau de la capat. Mi se intampla doar mie?
Eroare saga C dupa migrare web
Re: Eroare saga C dupa migrare web
Si in programul saga si in browserul de internet se pot salva parolele la utilizatori. La programul desktop aveti manual aici https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-15-configurare-utilizatori.html cu adaugarea ca mai exista o bifa cu memorarea parolei (care nu mai este explicata in manual). La browser, daca nu stiti sa salvati o parola, exista si acolo help/ajutor. Totusi sunt lucruri destul de intuitive. Atentie daca aveti mai multi utilizatori configurati in saga web (conturile cu mail) numai unul poate fi memorat, pentru programul desktop. Binenteles ca exista si metode (prin script) pentru a memora mai multi utilizatori, dar va dau informatia doar la cerere in mesaj privat.