export in excel
export in excel
Buna ziua. O intrebare: am exportat fisa cont, registru jurnal in excel si sunt intercalate 1-2 randuri goale dupa fiecare inregistrare sau la 2-3 inregistrari. Aveti cumva aceasta problema si dvs sau o fi vreo "problema" de excel la mine? Multumesc.
Re: export in excel
Depinde DE UNDE ati ales sa exportati XLS si mai ales cum.
1. Intrati la fise de cont
Alegeti contul
BIFATI (sub data calendaristica) CUMULARE PE DOCUMENT
In coltul din stanga jos aveti un icon (o iconita) - niciodata nu mi-am dat seama ce reprezinta, dar nici nu intreb - care este prima iconita, dupa ea vine LUPA.
Apasati pe prima iconita
Acum o sa cereti randurile intercalate sa apara dar nu vor mai aparea.
1. Intrati la fise de cont
Alegeti contul
BIFATI (sub data calendaristica) CUMULARE PE DOCUMENT
In coltul din stanga jos aveti un icon (o iconita) - niciodata nu mi-am dat seama ce reprezinta, dar nici nu intreb - care este prima iconita, dupa ea vine LUPA.
Apasati pe prima iconita
Acum o sa cereti randurile intercalate sa apara dar nu vor mai aparea.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
moldoveanua69
Buna ziua,
In fisa de cont cumulta pe doc., achizitiile apar de ceva timp cu explicatie “TVA….….”, iar nu “Intrare……..”.
Este neplacut sa trimit asa o fisa partenerului.
Se poate corecta?
Am scris pe email la saga de ceva timp, dar inca nu s-a intamplat nimic.
Doar pe fisa unui 401 se intampla.
Pe fisa cont 4111 este ok
In fisa de cont cumulta pe doc., achizitiile apar de ceva timp cu explicatie “TVA….….”, iar nu “Intrare……..”.
Este neplacut sa trimit asa o fisa partenerului.
Se poate corecta?
Am scris pe email la saga de ceva timp, dar inca nu s-a intamplat nimic.
Doar pe fisa unui 401 se intampla.
Pe fisa cont 4111 este ok
Cand se cuimuleaza pozitiile cu aceeasi denumire a fost lasata o comanda care pune intr-o anumita ordine prestabilita; deci cand se cumuleaza se si "sorteaza" (se pun intr-o ordine) si in acea ordine apare "TVA...." ca fiind pozitia care se va pastra.
Orice contabil stie sa interpreteze o fisa de cont iar dumneavoastra cand trimiteti fisa un contabil stie sa o interpreteze si sa o explice.
Asta sa fie singura problema.

Orice contabil stie sa interpreteze o fisa de cont iar dumneavoastra cand trimiteti fisa un contabil stie sa o interpreteze si sa o explice.
Asta sa fie singura problema.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
-
moldoveanua69
Am inteles si stiu sa interpretez.
DAR situatia se intampla DOAR la fisa conturi 401, niciodata la fisa conturi 4111.
!?
DAR situatia se intampla DOAR la fisa conturi 401, niciodata la fisa conturi 4111.
!?
Pentru ca atunci cand se face "restrangerea" celor 2 randuri (ma refer la fisa de client) litera "i" (Iesire NUME_FIRMA) este inaintea literei "T"
Exemplu la client:
Iesire GIGI srl
TVA GIGI srl
Cand se "restrang aceste 2 randuri", se pastreaza randul 1 in ordine alfabetica (litera <i> fiind inaintea literei <t>).
Exemplu la furnizor:
Val. intr. GIGI srl
TVA GIGI srl
Cand se "restrang aceste 2 randuri", se pastreaza randul 1 in ordine alfabetica (litera <t> este inaintea literei <v>)
Cand a fost scris programul (scriptul, deci) s-a folosit (de fapt s-a copiat) aceeasi formula pentru ambele comenzi de "restrangere".
Va spun aceste lucruri pentru ca eu am intampinat o astfel de situatie cand am facut automatizarea unui contract de munca. Pentru O SALARIATA contractul de munca nu era corect gramatical cand se angaja UN SALARIAT. Ca sa-l fac sa se vada bine si sa dea bine am lucrat aproape 1 zi intreaga dar a iesit corect gramatical.
La cat de solicitati sunt programatorii de la SAGA...nu s-au mai gandit la cum arata gramatical.
Exemplu la client:
Iesire GIGI srl
TVA GIGI srl
Cand se "restrang aceste 2 randuri", se pastreaza randul 1 in ordine alfabetica (litera <i> fiind inaintea literei <t>).
Exemplu la furnizor:
Val. intr. GIGI srl
TVA GIGI srl
Cand se "restrang aceste 2 randuri", se pastreaza randul 1 in ordine alfabetica (litera <t> este inaintea literei <v>)
Cand a fost scris programul (scriptul, deci) s-a folosit (de fapt s-a copiat) aceeasi formula pentru ambele comenzi de "restrangere".
Va spun aceste lucruri pentru ca eu am intampinat o astfel de situatie cand am facut automatizarea unui contract de munca. Pentru O SALARIATA contractul de munca nu era corect gramatical cand se angaja UN SALARIAT. Ca sa-l fac sa se vada bine si sa dea bine am lucrat aproape 1 zi intreaga dar a iesit corect gramatical.
La cat de solicitati sunt programatorii de la SAGA...nu s-au mai gandit la cum arata gramatical.
-
moldoveanua69
Aha!
Ar putea sa se inlocuiasca "Va. intr" cu "Intrare".
Daca are candva, cineva timp....
Multumesc.
Ar putea sa se inlocuiasca "Va. intr" cu "Intrare".
Daca are candva, cineva timp....
Multumesc.
- balazse246
Trimite solicitarea echipei Saga, doar ei pot decide daca modifica sau nu ceva.