Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

Scrie răspuns
tobosv790

Re: Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

#91 Mesaj de tobosv790 »

Eu am aflat că mi-au emis CUI-uri pentru punctele de lucru atunci când am depus D112 că mi-a dat recipisa cu erori. În recipisa erau trecute și aceste CUI-uri. Dacă afli de unde se ridică zi-mi și mie te rog.

roncovf

#92 Mesaj de roncovf »

Așa am pățit și eu la unele firme. La altele nu am avut probleme. Au sunat de la finanțele unde este arondat punctul de lucru că să meargă cineva să ridice codul fiscal. Deci, se pare că asta e procedura și plata trebuie făcută la aceeași trezorerie.

nitah

#93 Mesaj de nitah »

Buna seara si eu am primit acelasi raspuns la D112 /pe punct de lucru : Cif nu este declarat ,ati rezolvat ceva ? mentionez ca am primit cif punct de lucru cu data de 04.02 .
Multumesc

paturcai

#94 Mesaj de paturcai »

Pentru punctul de lucru, certificatul in scop de TVA:
Se ridica de la unde este arondat punctul de lucru si NU sediul firmei.
Daca punctul de lucru este la IASI si sunteti din Cluj,trebuie sa mergeti la IASI
Sfat:
Mergeti pe www.mfinante.ro
Suntetidin Cluj,dar ati depus pentru punctul de lucru la IASI
Alegeti sa cautati pe site dupa NUME si JUDET
Treceti judetul in care ati declarat punctul de lucru si puneti denumirea firmei (cateva litere semnificative din denumire nu intreaga denumire)
Va veti regasi acolo, dati CTRL+P si tipariti in format PDF aceasta informatie
Salvati-o
Astea este tot
Nu trebuie sa mergeti pana la IASI.

Daca aveti punctul de lucru dejaiinregistrat (aveti cod fiscal),mergeti in SAGAsi adaugati-l in Administrare societati------> (in partea de jos) Setari Aici bifati aceasta societate are punct de lucru/filiala
Mergeti pe bara de meniu la FISIERE----->Punctde lucru--->Adugati datele solicitate
Daca stiti ca nu aveti pe nimeni la punctul de lucru, acesta se va declara automat in D112 pe zero sinu veti mai primi erori
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

ionescui187

#95 Mesaj de ionescui187 »

CIF punct de lucru de ridica de la administratia financiara de care apartine punctul de lucru; trebuie si imputernicire si copie carte de identitate, daca nu ati atasat imputernicire la 060 / nu sunteti administrator.

csoriki

#96 Mesaj de csoriki »

Buna ziua, dragi colegi!
Voi cum procedati pentru a anula CIF-ul de la punctul de lucru ( in BV, cazul meu, cu 3 salariati)? PL este in aceeasi localitate cu sediul social (tot in Brasov)?
Mentionez ca nu am ridicat CIF- ul. Am observat ca exista noul CIF, atunci cand am primit eroare la D112, ca nu am declarat PL. Pentru validare D112, am trecut si CIF- ul de la PL cu 0 lei impozit.
1-Depuneti D60 DECLARAŢIE DE RADIERE (DR), sau
2- se anuleaza din oficiu?
O zi frumoasa!

paturcai

#97 Mesaj de paturcai »

Nu se anuleaza din oficiu
Depuneti 060/700 pentru anulare.
Puneti un document justificativ (de sanchi) in arhiva ca anexa la D060/700:

AGA / DECIZIA ASOCIATULUI UNIC AL S.C. [DENUMIRE FIRMĂ] S.R.L.
Nr. [Număr decizie, ex: 1] din data de [Data de azi]

Subsemnatul/a, [Numele și Prenumele tău], în calitate de Asociat Unic al societății [DENUMIREA FIRMEI] S.R.L., cu sediul social în [Adresa sediului social], înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. [Nr. de ordine la Registrul Comerțului, ex: J40/xxxx/20xx], având CUI [Codul Unic de Înregistrare], în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, am decis următoarele:

Art. 1. Încetarea activității și închiderea punctului de lucru situat în: [Adresa completă a punctului de lucru pe care vrei să îl închizi].

Art. 2. Justificarea deciziei: S-a constatat redundanța acestui sediu secundar, având în vedere că activitatea este desfășurată și raportată integral la sediul social/punctul de lucru principal existent în aceeași unitate administrativ-teritorială (UAT).

Art. 3. Se împuternicește administratorul societății, [Nume Administrator], posesor al BI/CI seria [Seria] nr. [Număr], eliberat de [Instituția], să întreprindă toate demersurile necesare pentru înregistrarea prezentei decizii la ANAF, putând semna în numele societății oriunde va fi necesar.

Prezenta decizie a fost redactată astăzi, [Data], în [Număr] exemplare originale.

Asociat Unic,
[Numele tău complet]
(Semnătura)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.

tobosv790

#98 Mesaj de tobosv790 »

Ba la mine cred ca s-a anulat din oficiu. In ianuarie am apucat sa depun 060 pentru o societate cu punct de lucru in Ploiesti la alta adresa decat sediul social (inainte de modificarea modificarii). Nu m-a anuntat nimeni (nici in Spv nici pe e-mail): "Vino nene si i-ati certificatul!". Insa mi-a dat eroare la 112 cum ca nu am repartizat pe CUI:'XXXXXXX". Am refacut 112, am depus, am platit. In februarie am facut 112 tot tinand cont de acel CUI al punctului de lucru. INSA de data asta mi-a dat eroare cum ca acel CUI al punctului de lucru nu exista. PRESUPUN (deci) CA L-AU RADIAT "BAIETII". Am refacut 112 FARA PUNCT DE LUCRU si a "inghitit-o". FRUMOS, NU-I ASA?
L.E: Cum aflu totusi, din SPV, daca suma platita pe acel CUI s-a dus unde trebuie?

balazse246

#99 Mesaj de balazse246 »

Le scrii un mesaj prin sectiunea de contact.

tobosv790

#100 Mesaj de tobosv790 »

balazse246 scrie: Joi Mar 05, 2026 3:01 pm Le scrii un mesaj prin sectiunea de contact.
Nu le mai scriu nimic. Raspund cand si cum vor. Au mai pus-o si pe "ANA" asistentul virtual care te trimite in "balarii" si este superenervanta...
O las asa "cum a picat".

stroescud

#101 Mesaj de stroescud »

tobosv790 scrie: Vin Mar 06, 2026 9:59 am
balazse246 scrie: Joi Mar 05, 2026 3:01 pm Le scrii un mesaj prin sectiunea de contact.
Nu le mai scriu nimic. Raspund cand si cum vor. Au mai pus-o si pe "ANA" asistentul virtual care te trimite in "balarii" si este superenervanta...
O las asa "cum a picat".
As vrea sa vad "frigiderul" Anei, cat de plin e!

mitroid9

#102 Mesaj de mitroid9 »

Cum se obtine o fisa de platitor pentru un punct de lucru?

paturcai

#103 Mesaj de paturcai »

SOlicitati o fisa pe platitor, dupa ce introduceti codul fiscal al "mamei", un pic mai jos, treceti codul fiscal al "puiului", si veti obtine fisa de la punctul de lucru (puiul); daca nu treceti codul fiscal de la punctul de lucrau veti obtine fisa pentru "mama".

olteanz

#104 Mesaj de olteanz »

Am urmatoarea situatie: am declarat un PLucru in ianuarie 2026, in martie 2026 l-am desfiintat (D060). La depunerea declaratiei 112 pe luna martie 2026 primesc: eroare regula A157.3: CIF sediu secundar xxxxx nu este declarat.
Am modificat in configurarea societatii ca nu are punct de lucru, am modificat la salariat, oare ce a ramas agatat? Ce ar trebui sa mai modific? Multumesc
1+1=3

olteanz

#105 Mesaj de olteanz »

Am rezolvat situatia astfel: in PDF D112 la F.2 am completat CUI sediu secundar, cred ca numai din luna urmatoare functioneaza fara sediu secundar.
1+1=3

Scrie răspuns