Buna ziua!
De ce programul imi calculeaza impozit pe profit la sfarsitul anului daca veniturile sunt doar din cotizatii si taxe de inscriere iar cheltuielile sunt strict pentru activitatea sportiva ce se desfasoara?
Asociatie sportiva - ONG
- balazse246
Re: Asociatie sportiva - ONG
Cel mai probabil nu ai facut setarile necesare sau ai folosit conturile gresite.
La "configurare societati" la "tip contabilitate" ai ales "persoana juridica fara scop patrimonial"?
In plan de cont, ai selectat pentru fiecare cont din cls.6 si 7, cu ce cont sa se inchida?
La "configurare societati" la "tip contabilitate" ai ales "persoana juridica fara scop patrimonial"?
In plan de cont, ai selectat pentru fiecare cont din cls.6 si 7, cu ce cont sa se inchida?
Trebuie să puneți manual veniturile neimpozabile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Setarile sunt corecte si conturile sunt corecte.balazse246 scrie: ↑Vin Feb 06, 2026 8:01 am Cel mai probabil nu ai facut setarile necesare sau ai folosit conturile gresite.
Buna ziua,
La un ONG fara activitate economica,infiintata pentru a ajuta o fetita ce urmeaza sa fie operata,din sumele de bani in lei si valuta primite ca donatii si sponsorizari ,au fost infiintate depozite bancare. Dobanzile la aceste depozite cum trebuie sa le contabilizez?Sunt venituri aferente activitatii neeconomice , la fel ca si donatiile?
Multumesc
La un ONG fara activitate economica,infiintata pentru a ajuta o fetita ce urmeaza sa fie operata,din sumele de bani in lei si valuta primite ca donatii si sponsorizari ,au fost infiintate depozite bancare. Dobanzile la aceste depozite cum trebuie sa le contabilizez?Sunt venituri aferente activitatii neeconomice , la fel ca si donatiile?
Multumesc
Va multumesc!