Buna ziua, tin contabilitatea la o societate de avocati. In Saga PS, am intrare pe fiecare in parte, sunt 3 persoane, dupa care puneam impreuna bazele de date in fiecare luna de la fiecare in parte in firma mare SCA...
Cu export-import baza de date de la de exemplu 1 ianuarie la 31 ianuarie.
Cum procedez acum, ca dupa ce inregistrez in contabilitate o luna pentru fiecare asociat in parte, sa pun impreuna in firma mare? Toti au acelasi cif bine-nteles, fiind o singura societate de avocatura. Insa imi trebuie registrele de incasari si plati si stabilirea TVA la fiecare in parte.
Nu stiu nici cu xml sau dbf cum sa fac.
Va multumesc pt ajutor
IMPORT DATE
Re: IMPORT DATE
Ati incercat ca pentru fiecare avocat sa aveti GRUPE cu activitati definite: Activitatea 01/pentru av. COSTIN G, Activitatea 02/pentru av. POPESCU I., etc)?
Ce sunt activitatile? Sunt niste "analitice" ca sa le spunem asa. (asa puteti departaja avocatii intre ei)
Exemplu:
Am furnizorul GIGI srl cae a vandut (de la care a cumparat) Avocatul 1 (are Activitatea 01)
Cand am la intrari o factura de la GIGI srl, in partea de jos ultima coloana aleg la Activitate 01)
Pentru ca Avocatul 1 a cumparat de la GIGI, cumpara si Avocat 2, tot de la el, si pentru Avocat 2, am Activitate 02)
Fac aceeasi miscare.
Daca pe aceeasi factura am 10 pixuri cumparate (o singura pozitie cu 10 bucati), aleg cate pixuri a luat fiecare avocat si sterg pozitia care contine 10 buc, si adauga - daca este cazul - 3 pozitii cu Pixuri si trec la fiecare cate bucati a luat, si trec in dreptul lor Activitatea 01, 02, 03, dupa caz)
Ce sunt activitatile? Sunt niste "analitice" ca sa le spunem asa. (asa puteti departaja avocatii intre ei)
Exemplu:
Am furnizorul GIGI srl cae a vandut (de la care a cumparat) Avocatul 1 (are Activitatea 01)
Cand am la intrari o factura de la GIGI srl, in partea de jos ultima coloana aleg la Activitate 01)
Pentru ca Avocatul 1 a cumparat de la GIGI, cumpara si Avocat 2, tot de la el, si pentru Avocat 2, am Activitate 02)
Fac aceeasi miscare.
Daca pe aceeasi factura am 10 pixuri cumparate (o singura pozitie cu 10 bucati), aleg cate pixuri a luat fiecare avocat si sterg pozitia care contine 10 buc, si adauga - daca este cazul - 3 pozitii cu Pixuri si trec la fiecare cate bucati a luat, si trec in dreptul lor Activitatea 01, 02, 03, dupa caz)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
- balazse246
Pentru paturcai
Problema ii ca manm175 are 4 firme, cate una pentru fiecare persoana si un centralizator.
Acum manm175 ar dorii ca toate inregistrarile din firmele pe persoana sa le importe in firma centralizator, dar nu stie cum sa il faca.
Problema ii ca manm175 are 4 firme, cate una pentru fiecare persoana si un centralizator.
Acum manm175 ar dorii ca toate inregistrarile din firmele pe persoana sa le importe in firma centralizator, dar nu stie cum sa il faca.
Da asa este Balazse246.
nu ramâne decat SAGA PS web.. să lucreze toți pe aceeași bază de date.. și nu mia faci nici o centralizare..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru manm175
Se poate rezolva sa importi datele, doar ca trebuiesc putin prelucrate datele exportate.
Se poate rezolva sa importi datele, doar ca trebuiesc putin prelucrate datele exportate.