saga web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
boerb630

saga web

#1 Mesaj de boerb630 »

Buna ziua. Momentan lucrez cu saga desktop versiunea client server in saga C si versiune simpla de desktop pentru saga PS.. Doresc sa-mi deschid o alta firma pe care as dori sa-mi achizitionez saga web pentru aprox 52 srl si 10 PFA. Ce fel de licenta trebuie sa cumpar? cum bifez acolo pe site-ul de achizitie licenta? cate licente saga C si cate licente saga PS ? Cum procedez cu transferul firmelor din saga desktop C si saga PS pe noua firma cu licenta saga web? Multumesc!

herganiec

Re: saga web

#2 Mesaj de herganiec »

SAGA WEB 50 sagac + SAGA WEB 20 saga ps
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

Re: saga web

#3 Mesaj de ciucam544 »

Achizitionati licentele asa cum a precizat si dn. Herganie.
Apoi in contul dvs. saga de pe portal incepeti si completati cele 62 de coduri fiscale.
Atentie la PFA chiar daca completati cu CNP (si este acceptat) cand urcati baza nu va functiona. Trebuie cod fiscal. (in teorie ar trebuii sa mearga si cu cnp-pfa dar practic exista ceva impedimente si nu merge).
In saga web nu conteaza ce fel de tip contabilitate se urca relationat cu pachetul de licentiere. Pot fi urcate si baze PS in licenta pachet SagaWEB C sau invers.
Conteaza insa in calculator, de unde urcati bazele, sa aveti ambele programe desktop corespunzatoare.
Dupa ce ati completat primul cod fiscal asteptati mail cu cheia .RSA si instructiuni. Apoi conform acelui mail, activati contul dvs. de admin sagaweb (buton link activare).
Cu acel cont si parola care ati setat-o dvs. impreuna cu cheia .RSA primita, incepeti si urcati bazle in saga web conform tutorialuluil. https://www.youtube.com/watch?v=vyBg0bkQJRg
Apoi dupa ce ati intrat in lucru direct cu macar o societate in sagaweb (din browser) incepeti si creeati si utilizatorii (adica conturile utilizator cu mail) si drepturile acestora.
Daca doriti detalii, lamuriri si alte sfaturi practice specifice modului dvs. de lucru, lasati un contact whatsapp in privat.

Scrie răspuns