DECLARATII ANAF

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
manus566

DECLARATII ANAF

#1 Mesaj de manus566 »

Buna ziua,
Am mutat SAGA de pe disc C din lipsa de spatiu si acum nu mai vad declaratiile din MENIU-DIVERSE-DECLARATII ANAF. Cum aleg calea/ ce setari trebuie sa fac ca sa imi apara in meniu SAGA-DIVERSE-DECLARATII ANAF declaratiile pe care le-am generat? Inainte aveam declaratii si recipise salvate in TEMP, acum imi apar in TEMP doar declaratiile generate dupa mutarea programului SAGA pe disc NEW VOLUME.

balazse246

Re: DECLARATII ANAF

#2 Mesaj de balazse246 »

Hai sa clarificam putin lucrurile.
Cel mai probabil ai instalat extensia "Declaratii ANAF" pe calculator, vezi unde l-ai instalat exact, de alfel ar trebui sa ai un shortcut si pe desktop.
Lansezi acel shorcut si gata, asta daca nu ai multat si acel folder altundeva decat era initial.

manus566

#3 Mesaj de manus566 »

Imi apare mesajul ca sincronizeaza 108.000 fisiere, sigur nu am depus atatea declaratii. Imi duce aici e-factura. Am mai incercat sa fac asta si dupa o ora s-a blocat si nu a a aprut nicio declaratie.

manus566

#4 Mesaj de manus566 »

Imi apare mesajul ca sincronizeaza 108.000 fisiere, sigur nu am depus atatea declaratii. Imi duce aici e-factura. Am mai incercat sa fac asta si dupa o ora s-a blocat si nu a a aprut nicio declaratie.

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

La programul saga folderul/directorul declaratii se configureaza in Administrare > Intretinere BD > General. Acolo initial directorul este C:\Temp. Acelasi lucru se configureaza si la programul Declaratii ANAF (cele trei liniute dreapta sus) Setari. (Programul saga foloseste termenul de director si programul Decaratii ANAF folosete termenul de folder) Calea folderelor o verificati dvs. daca acolo sunt declaratiile, ori C:\Temp ori alt folder unde ati mutat declaratiile. Programul Declaratii ANAF asa face, dupa ce ati configurat folderul corect, el scaneaza toate fisierele si face un index doar cu ce este declaratie. Daca sunt multe fisiere in folder trebuie lasat pana termina (adica mult timp). Apoi schimbati firma si perioada ca sa verificati daca apar. Daca nu ati lasat sa se construiasca tot indexul, nu vor aparea. Deaceea se recomanda mutarea declaratiilor inafara folderului C:\Temp, care mai contine o gramada de alte fisiere si care ingreuneaza cautarea si indexarea programului Declaratii ANAF. Daca ati muat locatia folderului saga in alta parte, cu siguranta ati mutat si folderul e-Factura, care se afla initial tot in folderul saga. Dar setarile din configurare au ramas cu locatia veche. Asa ca se recomada sa se verifice si la e-Facturi > Configurare, calea directorului e-Facturi actualizat.

Scrie răspuns