numar zile concedii medicale, eronat, in adeverinta pentru acordare concedii medicale

tepused

numar zile concedii medicale, eronat, in adeverinta pentru acordare concedii medicale

#1 Mesaj de tepused »

numarul total al zilelor de concedii medicale primite in 12/24 luni, este eronat , in adeverinta pentru acordare concedii medicale , de doua luni deja ; ati observat aceasta eroare ?

balazse246

Re: numar zile concedii medicale, eronat, in adeverinta pentru acordare concedii medicale

#2 Mesaj de balazse246 »

Doar din curiozitate, lucrezi pe desktop sau pe web?
Ce inseamna ca "este eronat"? Ce este eronat? Ce calculeaza programul si ce consideri tu ca ar trebui sa apara?

tepused

Re: numar zile concedii medicale, eronat, in adeverinta pentru acordare concedii medicale

#3 Mesaj de tepused »

nr. zile CM in adeverinta > nr.total zile CM primite din 1900 toamna

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Ma bucur ca tu ai inteles ceea ce ai scris, dar eu sincer n-am inteles nimic din ceea ce ai vrut sa zici.
Nu poti oferii date concrete?

tepused

#5 Mesaj de tepused »

ai generat recent ( ianuarie si februarie 2026 ) o adeverinta privind concediile medicale ?

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Nu, dar daca oferi date clare poate reusim sa intelegem despre ce perioada discutam si care ar fi datele gresite.

Scrie răspuns