SagaWeb - Functionalitate
-
eftimiea71
SagaWeb - Functionalitate
buna ziua,
oare ce se intampla ca tot apare un mesaj ca "firma a fost mutata pe un tab nou" si se reseteaza browserul?
iar daca nu ai ajuns sa salvezi ultima operatiune facuta, aceasta trebuie reluata.
E numai la mine chestiunea asta?
oare ce se intampla ca tot apare un mesaj ca "firma a fost mutata pe un tab nou" si se reseteaza browserul?
iar daca nu ai ajuns sa salvezi ultima operatiune facuta, aceasta trebuie reluata.
E numai la mine chestiunea asta?
Re: SagaWeb - Functionalitate
Si la mine este la fel
Si la mine este la fel .
acelasi lucru si la noi si nu raspunde nimeni nici la email nici la chat....
- balazse246
Sincer sa fiu, acum l-am testat si nu apar probleme.
Later edit:
Totusi problema apare atunci cand lucrati din browser sau utilizati programul Saga ca si interfati de conexiune?
Later edit:
Totusi problema apare atunci cand lucrati din browser sau utilizati programul Saga ca si interfati de conexiune?
E vorba de programul web din browser v1.0.061. Cred ca asa se intampla cand s-a actualizat programul. Probabil ca se forteaza trecerea la un alt tab in care se incarca noua versiune.
Eu nu am reusit sa prind momentul. Am toate sesiunile cu varianta actualizata deja. Si nu uitati ca in weekend se face mentenanta.
Eu nu am reusit sa prind momentul. Am toate sesiunile cu varianta actualizata deja. Si nu uitati ca in weekend se face mentenanta.
- balazse246
Intrebare, dupa autentificare ce adresa va apare?
La mine apare web0.sagasoft.ro, dar din cate am inteles de la alti utilizatori, ca sunt probleme pe web2.sagasoft.ro, dar se pare ca si acolo s-a remediat.
Pentru ciucam544
Unde a aparut informatia cu mentenanta?
La mine apare web0.sagasoft.ro, dar din cate am inteles de la alti utilizatori, ca sunt probleme pe web2.sagasoft.ro, dar se pare ca si acolo s-a remediat.
Pentru ciucam544
Unde a aparut informatia cu mentenanta?
Nu e informatie. E statistica. Anul asta in fiecare duminica (sau aproape) sagasoft a fost in mentenanta. Sistemul inca e in dezvoltare, deci de inteles.
- balazse246
Inteleg, dar acum ii sambata. 
Multumesc de detalii.
Multumesc de detalii.
SAGA amortizari
Buna ziua,
am actualizat saga la versiunea c.3.0.602 am preluat o societate noua, iar cand introduc imobilizarile in ecranul de imobilizari apar erori grave la valoarea amortizata, durata ramasa de amorizat. ce e de facut? am incercat pe mai multe calculatoare(unde sunt licente individuale de saga), inclusiv pe saga WEB nu calculeaza corect nici o perioada. ex echipament achizitionat in 01.10.2016 cod clasificare 2.1.14.7 durata 108 luni iar azi , la preluare contabilitate cu data de 01.03.2026 imi arata durata ramasa 51 de luni insa corect ar fi 32 de luni ( conform programului din care am preluat imobilizarile - Mentor, iar din calcul manual e acelasi rezultat) Nici una din imobilizarile corporale nu are perioada corecta in SAGA .....e o eroare de soft?
am actualizat saga la versiunea c.3.0.602 am preluat o societate noua, iar cand introduc imobilizarile in ecranul de imobilizari apar erori grave la valoarea amortizata, durata ramasa de amorizat. ce e de facut? am incercat pe mai multe calculatoare(unde sunt licente individuale de saga), inclusiv pe saga WEB nu calculeaza corect nici o perioada. ex echipament achizitionat in 01.10.2016 cod clasificare 2.1.14.7 durata 108 luni iar azi , la preluare contabilitate cu data de 01.03.2026 imi arata durata ramasa 51 de luni insa corect ar fi 32 de luni ( conform programului din care am preluat imobilizarile - Mentor, iar din calcul manual e acelasi rezultat) Nici una din imobilizarile corporale nu are perioada corecta in SAGA .....e o eroare de soft?
Pentru codul de clasificare 2.1.14.7 din catalogul aprobat prin HG 2139/2004:Denumire: Mașini, utilaje și instalații pentru producerea produselor zaharoase
Durata normală de funcționare: 12 aniConversie în luni12 ani = 144 luni
Saga face rocect pt clasele respective.. Ce ai preluat nu e bun.
Durata normală de funcționare: 12 aniConversie în luni12 ani = 144 luni
Saga face rocect pt clasele respective.. Ce ai preluat nu e bun.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Scuze am dat gresit exemplul sunt 144 luni, am si cu 108 luni .....Probela e ca nu se pot prelua mijloacele fixe corect. A mai incercat cinea sa preia vreo firma recent ?
- balazse246
Ofera un exemplu clar cu ce vrei sa introduci, mai exact: valoare de intrare, data intrare, clasa, durata de amortizare, durata ramasa, valoare de amortizat.
Sa ne zici si data incepere utilizarii programului (adica sa stim ce balanta ai preluat).
Astfel putem si noi testa ce nu este bine.
Sa ne zici si data incepere utilizarii programului (adica sa stim ce balanta ai preluat).
Astfel putem si noi testa ce nu este bine.