REGES ONLINE

Scrie răspuns
roncovf

Re: REGES ONLINE

#196 Mesaj de roncovf »

:D :D
Și MAGA, mă!

ciucam544

#197 Mesaj de ciucam544 »

:) In ea este trecuta adresa. Pe ea nu mai este.

stroescud

#198 Mesaj de stroescud »

ciucam544 scrie: Sâm Feb 28, 2026 5:17 pm :) In ea este trecuta adresa. Pe ea nu mai este.
Corect "in ea" si "nu pe ea"!
Ca sa afle adresa vor umbla in noua CI cu forcepsu, cu șișu,
cu TNT?
:D :D :D

balazse246

#199 Mesaj de balazse246 »

Asa se intampla cand o data introduci un nou tip de document, dar nu te-ai asigurat ca se poate fi si folosit.
O data trebuia sa implementezi utilizarea lui (adica sa obligi institutiile statului, si nu numai, sa achizitioneze acele echipamente de citire) si doar dupa aceea sa introduci noul tip de document, dar deja ne-am obisnuit cu modificarile de peste noapte (si in unele cazuri cu dorinta de a fi valabile retroactiv cu vreo 2 luni de zile).

tobosv790

#200 Mesaj de tobosv790 »

stroescud scrie: Sâm Feb 28, 2026 2:45 pm
costachet scrie: Sâm Feb 28, 2026 10:19 am Buna ziua, ati inregistrat pana acum contracte de munca cu salariati ce au CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE ?
in ea nu mai este trecuta adresa, cum raportati la reges/itm inregistrarea de contract fara adresa !?!
Orice posesor de noua carte de identitate este obligat sa aiba asupra lui:
- dosar cu sina care sa contina o adeverinta de la SPCLEP-ul care i-a eliberat
noaua carte de identitate, adeverinta care sa aiba, cu semnatura si stampila,
adresa de domiciliu.
Chiar polutia rutiera nu are in dotare aparate de "citit" noua carte de identitate.
- Varianta: sunt deja aplicatii pentru smartphone care pot citi "minunea".
Dar polutia nu are in dotare, sau banci, sau alte locuri unde trebuie sa dovedesti
ca locuiesti unde stai, sau ... invers!
Slava!
Bine zis:..."polutia rutiera".... :wink:

bechisim

#201 Mesaj de bechisim »

Buna dimineața, pe partea de reges online, ca prestator extern in care administratorul lucreaza fizic dar nu este angajat in propria firma :
întrebarea este dacă există obligația din partea itm-lui de a avea contract individual de muncă pe propria firmă ?

stroescud

#202 Mesaj de stroescud »

bechisim scrie: Vin Mai 08, 2026 9:17 am Buna dimineața, pe partea de reges online, ca prestator extern in care administratorul lucreaza fizic dar nu este angajat in propria firma :
întrebarea este dacă există obligația din partea itm-lui de a avea contract individual de muncă pe propria firmă ?
Da. Un inspector ITM zelos il amendeaza pentru munca la negru.

neagug782

#203 Mesaj de neagug782 »

Am vrut sa incarc in reges un salariat din saga si primesc raspunsul asta,,A apărut o eroare la salvarea datelor exportate pentru salariații PESTIGOG". Ma puteti ajuta, va rog?

cristeae817

#204 Mesaj de cristeae817 »

Buna ziua, va rog mult sa-mi dati un sfat cum sa procedez.
Am un salariat angajat pe perioada determinata de la 01.03.2026 pana la 30.05.2026 caruia nu i-am transmis incetarea, am uitat si eu si patronul, acum patronul vrea sa il angajeze pe perioada nedeterminata. In reges apare activ.
Va rog cum sa fac
- sa-i transmit acum incetarea cu data de 30.05.26 si sa-l angajez cu data de 07.07.26 sau sa-i schimb doar durata din determinata sa-i trec nedeterminata.

herganiec

#205 Mesaj de herganiec »

dacă un salariat are un contract individual de muncă (CIM) pe perioadă determinată și ambele părți (angajatul și angajatorul) doresc continuarea raporturilor de muncă pe perioadă nedeterminată, NU este obligatoriu să închideți contractul actual și să faceți unul nou.
Înainte ca actualul CIM pe perioadă determinată să expire, se întocmește un act adițional prin care se modifică clauza referitoare la durata contractului (din „perioadă determinată până la data de...” în „perioadă nedeterminată începând cu data de...”).
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

cristeae817

#206 Mesaj de cristeae817 »

:oops: Ce varianta sa aleg - intru pe modificare contract , schimb durata din determinata in nedeterminata incepand cu data de 31.05.26
sau incetez contractul cu 31.05.26 si fac angajare cu data de 07.07.26.
Va rog..... un sfat

stroescud

#207 Mesaj de stroescud »

Modificare felul contractului prin act aditional.
Daca faci contract nou trebui sa o iei de la capat cu somaj, repartitie... etc!

cristeae817

#208 Mesaj de cristeae817 »

Mii de multumiri tuturor, asa ma gandeam si eu dar cand iti mai confirma cineva este mult mai bine.
Sanatate !

Scrie răspuns